x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Geanina Varga: "Niciodată nu aş intra voit într-un scandal"

Geanina Varga: "Niciodată nu aş intra voit într-un scandal"

28 Iul 2011   •   21:00
Geanina Varga: "Niciodată nu aş intra voit într-un scandal"
● Jurnalul National: Cum te simti in echipa Observatorului de la Antena 1?
● Geanina Varga: Este imposibil sa nu te simti bine langa o echipa de profesionisti! Sunt mandra ca fac parte din echipa Observatorului, iar cu colegii ma inteleg excelent. Imi iubesc munca si sunt sigura ca lucrurile vor merge din ce in ce mai bine.

● Stirile din sport sunt sufocate de informatii din fotbal. Stiu ca ai mostenit pasiunea pentru fotbal din familie, dar ce gen de stiri consideri ca nu si-ar avea locul printre informatiile referitoare la sportul-rege?
●De regula, scandalurile. Dar sunt constienta ca sunt si cele mai cautate, pentru ca fac deliciul ratingului sau al tirajului oricarui ziar.

● Cu ce echipa de fotbal tii si ce fotbalisti iti place cum joaca?
●Sunt o mare fana a Barcelonei! Am si fost pe stadionul lor, Camp Nou, unde am avut ocazia sa vad pe viu o echipa de fotbal profesionista si un meci care m-a tinut cu sufletul la gura. Atmosfera de pe stadioanele de "afa­ra", din pacate, nu se compara cu cea de la noi. Ca si jucatori, imi plac foarte mult Messi si Ronaldo.

● Inteleg ca dincolo de prezentarea stirilor sportive esti pasionata de sport. Ce sporturi iti plac si ce sporturi practici?
● Imi place foarte mult voleiul de plaja si abia astept in vacanta sa-mi pregatesc gasca de prie­teni pentru un meci. Ca si in­tretinere, imi place foarte mult sa merg la orele de aerobic si cycling. O fac din placere, pentru ca ma relaxez foarte tare, iar cu timpul mi-am dat seama ca rezultatele sunt chiar pozitive.

● Ai cochetat cu actoria, cu modelingul... Ce alte domenii te mai pasioneaza?
● Actoria si mode­lingul vor ramane mereu in sufletul meu, pentru ca sunt cele care m-au maturizat si de la care am invatat foarte multe lucruri. Poate ca daca nu existau ele nu as fi avut niciodata inclinatia asta spre televiziune. In rest, imi place foarte mult sa ma joc cu fiul meu, pentru ca in timpul liber incerc sa ma bucur de el cat mai mult!

● Daca ar fi sa faci un top 3 al comentatorilor sportivi, cine s-ar califica?
● Cristian Topescu, Emil Gradinescu, Nicolae Secosan.

● La 26 de ani esti deja mama unui baietel de aproape 5 ani. Mai mult, in prezent esti si mama singura. Cum te descurci cu responsabilitatea cresterii lui Patrick, dar si cu responsa­bilitatile profesionale la o varsta la care multor fete le zboara gandul numai la distractie?
● In primul rand, Patrick si cu mine suntem cei mai buni prieteni, ne intelegem de minu­ne, iar iubirea noastra, cum spunem noi, "asta nu o poate sparge nimeni"! Niciodata nu m-am gandit ca un copil poate fi un impediment in viata unei femei. Din contra, pe mine m-a intinerit, imi umple viata de bucurie, de satisfactii, de iubire, uit de toate problemele cand il tin in brate si ma topesc toata cand ne facem declaratii de dragoste! Patrick mi-a schimbat viata in bine, m-a facut o lupta­toa­re, iar tot ceea ce fac acum o fac numai prin prisma sa! Nu ma consider o femeie singura si nu am fost niciodata, pentru ca am o familie frumoasa, iar in momentul asta langa mine se afla un barbat care stie sa suplineasca rolul de tata foarte bine. Sunt o femeie si o mama ­fericita!

● Ai trecut printr-un divort. Ai mai face inca o data pasul spre mariaj dupa aceasta experienta?
● Am trecut printr-un divort normal, fara scandaluri si fara certuri, pentru ca am fost destul de maturi sa ne dam seama ca in urma noastra ra­mane un copil care trebuie protejat si iubit neconditionat. Sunt intr-o perioada a vietii mele in care lucrurile imi merg din ce in ce mai bine. Am un copil in­te­ligent si sanatos, o cariera in televiziu­ne si o relatie frumoasa, de care vreau sa ma bucur, in­diferent daca voi semna sau nu o hartie, dar asta nu in­seam­na ca sunt impotriva. In viitor, pro­babil, eu voi fi prima si singura care va sti raspunsul. Important e ca iubesc si sunt iubita!

● Care este relatia ta cu presa tabloida?
● Te intreb pentru ca te numeri printre persoanele publice aflate in colimatorul presei de scandal. Eu una nu ma vad in colimatoriul lor, pentru ca nu sunt genul de persoana care sa comenteze titluri de ziar in care nu ma regasesc. De felul meu sunt mai linistita si nu pun la suflet. Respect oamenii din presa si stiu ca sunt unele articole care sunt facute special pentru a atrage cititorul din alte puncte de vedere. Vorba aceea, si ziarele trebuie sa se vanda, nu? Niciodata nu as intra voit intr-un scandal, pentru ca, in primul rand, nu imi place, iar, in al doilea rand, incerc sa-mi protejez copilul foarte mult, pentru ca este singurul care ar avea de suferit.

● Mai ai timp de distractie? Cum te relaxezi?
● In viata trebuie sa ne facem timp pentru orice. Spre exemplu, de un an, mi-am achizitionat un scuter si imi place foarte mult sa ma plimb. Seara ne strangem toata gasca de prieteni si ne plimbam cu scuterele prin oras. (rade)

● Unde iti vei petrece concediul?
● Ne place foarte mult soarele si marea. Ne-am programat o vacanta in Antalya cu cel mic, iar la sfarsitul lui august, la Saint Tropez! Sunt sigura ca o sa ne distram pe ­cinste, mai ales ca acum Patrick a invatat sa inoate.

×
Subiecte în articol: geanina varga