x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Compania belgiană CERES Pharma achiziționează Dacia Plant

Compania belgiană CERES Pharma achiziționează Dacia Plant

04 Oct 2022   •   08:03
Compania belgiană CERES Pharma achiziționează Dacia Plant

Compania românească Dacia Plant a fost achiziționată de CERES Pharma, o companie belgiană aflată în plină expansiune.

CERES Pharma este o companie înființată în 2017 de către Mario Debel și Alychlo, este activă în dezvoltarea și distribuția de medicamente, dispozitive medicale, biocide, produse cosmetice și pune accent în special pe produsele naturale. Strategia de creștere a companiei belgiene se axează în anii următori pe extinderea propriului portofoliu de produse prin dezvoltarea de suplimente alimentare calitative și preparate farmaceutice în Benelux și în Europa Centrală și de Est.

În 2021 CERES Pharma a fost achiziționată de fondul de investiții Nexicap Partners, una dintre cele mai importante firme de private equity din Franța.

Detaliile preluării pachetului majoritar de acțiuni a companiei Dacia Plant de către CERES Pharma rămân confidențiale.

UniCredit Bank Romania, prin echipa de Investment Banking și Advisory a fost consultantul financiar exclusiv al acționarilor Dacia Plant în procesul de vânzare, iar echipa de Corporate M&A a Wolf Theiss a oferit asistență juridică în toate etapele tranzacției.

Dacia Plant este compania romaneasca cu produse naturale inspirate din retetele traditionale. În fabrica de la Bod-Brasov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi si siropuri bazate pe plante, precum si produse alimentare naturale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dacia plan