x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Marbo Trade - 20 de ani de experienţă pe piaţa din România

Marbo Trade - 20 de ani de experienţă pe piaţa din România

18 Apr 2014   •   20:08
Marbo Trade - 20 de ani de experienţă pe piaţa din România

Succesul unui eveniment sau al unei productii de televiziune depinde in egala masura de conceptul sau formatul acestora si de profesionalismul partenerilor si furnizorilor implicati in organizare, iar echipamentul tehnic este un aspect esential.

Cu 20 de ani de experienta pe piata din Romania, Marbo Trade – companie cu capital integral romanesc – este o firma de distribuţie si de exploatare a echipamentelor profesionale de iluminat artistic, videoproiectie, sonorizare si scenotehnica, de comercializare accesorii si produse consumabile.
“Oferim partenerilor nostri servicii de cea mai buna calitate in zona de iluminare tehnologica, videoproiectie, ecrane LED indoor si outdoor, sonorizare si scenotehnica, cu propriile echipamente achiziţionate de la firme de mare renume in domeniu, precum ARRI, CLAY PAKY, MA LIGHTING, LT - LIGHT, EUROTRUSS, VMB”, afirma Mariana Gradisteanu, Director General Marbo Trade.

Din portofoliul de proiecte al companiei fac parte Festivalul Strada Armeneasca, Gala Stele Romaneasti - Ovidiu Lipan Tandarica, In memorian Florian Pitis, Parada de moda Liza Panait - Casa Vili Fashion, eveniment Maria Tanase - 100 ani, Salonul Auto Bucuresti, spectacolul Visul unei simfonii de vara, Finala Miss fata de la tara, Emisuni pentru EUFORIA TV – Shopping-ul pasiunea mea, Duelul Bucatarilor, Inelul cu Diamente, Geta Voinea Hair&Style Show.

Marbo Trade detine si un studio propriu care gazduieste realizarea de emisiuni TV de divertisment, talk show-uri, filmari de clipuri publicitare, de videoclipuri muzicale, de seriale de televiziune. Infiintat in anul 2005, acesta are o suprafata generoasa de 540 mp si un depozit de aparatura de iluminare, sunet, scenotehnica si videoproiectie. Studioul este insonorizat, climatizat cu instalatii speciale tip broadcast, suprafata tratata cu paviment special conform normelor TV si dispune de toate dotarile anexe necesare.

Si in anul 2014 Marbo Trade isi propune sa continue dotarea cu echipamente tehnice de ultima generatie in domeniu pentru a oferi clientilor sai servicii la standarde inalte de calitate, asigurate de personal tehnic specializat.

La 20 de ani de la infiintare, Marbo Trade reprezinta partenerul de incredere pentru dezvoltarea de proiecte ce necesita echipamente profesionale de sunet, de iluminat tehnologic si scenotehnica, precum si pentru realizarea de videoclipuri muzicale si publicitare, parade de moda, spectacole in sala si in aer liber, campanii electorale si campanii publicitare, standuri expoziţionale.

www.marbo-media.ro
www.facebook.com/MarboTrade
 

×