x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Nebunii pe 4 roţi vin în România!

Nebunii pe 4 roţi vin în România!

de Sebastian S. Eduard    |    28 Aug 2012   •   11:40
Nebunii pe 4 roţi vin în România!

Gary Humphrey – fost membru al trupelor speciale britanice si expert in supravietuire - si Bill Wu – pasionat de masini – sunt gazdele noii emisiuni "2 nebuni pe 4 roti' de pe Discovery Channel si vor veni in Romania cu ocazia "Discovery OFF ROAD TRIAL", competitie de off road ce va avea loc pe 8 septembrie, la Sarata Monteoru - Buzau.

Competitie. Organizata de Off Road Bucovina cu sprijinul Discovery Channel, competitia se adreseaza tuturor iubitorilor de aventura pe patru roti, intrarea si participarea fiind gratuite. Cei doi prezentatori Discovery vor da startul competitiei si vor fi gazdele intregului eveniment, impartasind din experientele lor din timpul filmarilor pentru emisiunea 2 nebuni pe 4 roti

Show. Dar ce stim despre aceasta emisiune? Show-ul "2 nebuni pe 4 roti' combina pasiunea pentru masini si cea pentru supravietuire intr-o singura emisiune, urmarindu-i pe Gary Humphrey, fost membru al trupelor speciale britanice, si pe Bill Wu, mare pasionat de masini, in tot felul de locuri incredibile unde sunt nevoiti sa infrunte fortele naturii, alaturi de masina lor, Ruby. Primul episod va putea fi urmarit pe Discovery Channel pe 4 septembrie la ora 22:00, urmand ca serialul sa fie difuzat in fiecare marti, la aceeasi ora.

In fiecare episod, cei doi sunt aruncati intr-un alt loc din salbaticie, cu o masina care nu e neaparat echipata pentru a face fata terenului respectiv. Se ajunge astfel la combinatia perfecta, caci unul stie sa conduca, iar celalalt cum sa supravietuiasca. Neavand la dispozitie drumuri asfaltate sau provizii adevarate, cei doi trebuie sa se bazeze doar pe instinct si pe experienta proprie pentru a iesi la liman.

Tehnici. Trecand de la un varf de munte cu pante abrupte si temperaturi aproape de inghet, la vegetatia densa si umezeala junglei, Gary si Bill folosesc resursele limitate pe care le au la indemana, pentru a transforma o masina obisnuita intr-un vehicul robust, capabil sa ii treaca peste, pe sub sau prin orice obstacol intalnit in cale. Pe parcursul a trei zile, ei folosesc diverse tehnici de supravietuire si ponturi mecanice deloc conventionale, ca sa isi poata continua calatoria.

×
Subiecte în articol: romania nebuni roti