x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Analiză Creasoft: Aproximativ 500.000 de angajați vor lucra de acasă cel puțin două luni

Analiză Creasoft: Aproximativ 500.000 de angajați vor lucra de acasă cel puțin două luni

23 Mar 2020   •   12:29
Analiză Creasoft: Aproximativ 500.000 de angajați vor lucra de acasă cel puțin două luni
Sursa foto: pixabay.com

Aproximativ 500.000 de salariați din România, care activează în domeniul IT, telecomunicații, servicii de externalizare, consultanță sau servicii financiare, vor lucra de acasă pentru o perioadă de cel puțin două luni, se arată într-o analiză Creasoft publicată luni de Agerpres.

"Observăm o tendinţă a ultimelor două săptămâni de creştere a cererii de soluţii informatice pentru pontaj mobil. În momentul de faţă, un moment de criză, mai multe job-uri pot fi convertite într-un sistem remote, permiţându-le oamenilor să folosească pontajul mobil. Până acum, această facilitate era mai mult folosită pentru verificarea salariaţilor care făceau muncă de teren. Avem clienţi vechi care verifică, de exemplu, activitatea unor agenţi de vânzări ori de câte ori aceştia intră sau ies de la un client/partener, fie periodic, la interval de 30 de minute. În noul context, verificările s-au extins şi pentru angajaţii care lucrează de acasă", afirmă Adrian Dinu, fondator al producătorului de soluţii informatice Creasoft.

×
Subiecte în articol: munca de acasa coronavirus