x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii (P) Cea mai bună perioadă de angajare: nu rata șansa de a te alătura echipei Best Studios în această toamnă

(P) Cea mai bună perioadă de angajare: nu rata șansa de a te alătura echipei Best Studios în această toamnă

03 Noi 2021   •   11:37
(P) Cea mai bună perioadă de angajare: nu rata șansa de a te alătura echipei Best Studios în această toamnă

Trecem printr-o perioadă deloc ușoară, în care pandemia ne pune piedici indiferent de domeniul în care activăm. Este poate una dintre cele mai dificile perioade pe care generațiile tinere le înfruntă, dat fiind faptul că o mulțime de businessuri s-au închis și la fel de mulți oameni s-au trezit că au rămas fără locul de muncă atunci când se așteptau mai puțin.

Iar toată această perioadă nu pare să treacă prea curând. Valul 4 devine tot mai accentuat iar autoritățile vorbesc tot mai des despre restricții, așa că șansele ca în curând să ne vedem nevoiți să stăm iar mai mult timp în case sunt destul de mari.

Este dificil să privești aceste restricții cu bucurie, însă cu toate acestea pot exista și părți bune la statul în casă sau focusarea pe extinderea activităților profesionale. De exemplu, poate fi o oportunitate excelentă de a-ți rotunji veniturile. Dacă tot ai mai mult timp liber, de ce să nu faci niște bani în plus? Iar dacă te întrebi cum poți face asta, atunci sfaturile din rândurile următoare îți pot fi de ajutor.

Best Studios face angajări

Sunt multe metode la care poți apela pentru a face bani în această perioadă. O mulțime de joburi s-au mutat în regim remote, așa că sigur nu îți va fi dificil să găsești o oportunitate de a câștiga niște bani în plus cât timp stai acasă.

Greu va fi să găsești cea mai bună oportunitate de a câștiga bani de acasă și să te mobilizezi. Însă nu toate joburile cu activitate online presupun lucrul de acasă!

În acest sens, ai putea avea oferta de angajări pe care Best Studios a pregătit-o! Te vei gândi că este doar o altă reclamă la videochat, din numeroasele deja existente pe internet, însă nu este deloc așa. Este vorba despre o oportunitate pe care nu ai voie să o ratezi.

De ce este o oportunitate de care ar trebui să profiți cât mai degrabă? Ei bine, trebuie să subliniem faptul că Best Studios face angajări doar de 4 ori pe an, iar numărul de modele dornice să intre în familia Best Studios nu este deloc mic. Prin urmare, te-ai putea alătura și tu echipei care obține câștiguri foarte atrăgătoare lunar și în care vei regăsi cele mai bine plătite modele de videochat la nivel internațional.

Care sunt cerințele pentru a te angaja la Best Studios?

După cum bine probabil ai dedus deja, Best Studios nu colaborează cu oricine. Iar asta deoarece nivelul înalt la care studioul a ajuns îi permite să selecteze cu atenție modelele cu care colaborează. Prin urmare, fetele noi care vin la Best Studios au nevoie de câteva calități ce le vor ajuta să se angajeze mai ușor și totodată să se descurce mai bine în domeniul ales.

Pe scurt, pentru a te putea integra cu ușurință în familia Best Studios este important să arăți bine și să ai un aspect îngrijit, să stăpânești cât mai bine limba engleză, să dai dovadă de carismă și mai ales să îți dorești să faci performanțe remarcabile. Tu dispui de aceste calități? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci poți fi noul model de top Best Studios!

Cu cât ai mai multe abilități, cu atât cresc și șansele de a obține câștiguri mai mari la Best Studios. Iată câteva dintre cele mai importante abilități care îți pot influența în mod decisiv câștigurile:

  • Stăpânirea limbii engleze – după cum bine spuneam și mai sus, limba engleză poate reprezenta principalul atu al unui model de videochat. Iar asta deoarece conversațiile sunt purtate în limba engleză, iar cu cât o vei stăpâni mai bine, cu atât cresc și șansele de a obține câștiguri mai bune;
  • Arta comunicării – să poți o conversație de zeci de minute poate reprezenta o adevărată artă. Nu toată lumea stăpânește această abilitate, iar dacă tu o ai, atunci cu siguranță vei avea foarte mult de câștigat de pe urma ei;
  • Sharmul – nu căutăm perfecțiunea, dar este important să ai un aspect atrăgător și un comportament cuceritor, iar asta deoarece astfel te vei face plăcută mult mai ușor, ceea ce sigur te va ajuta;
  • Rafinament – o altă calitate care îți poate influența în mod direct câștigurile este rafinamentul. Tu o deții?
  • Feminitatea – în final, este important să fii feminină, iar feminitatea se reflectă în gesturi, comportament, postură, mers și ... conversație.

În final, mai putem sublinia doar necesitatea de a fi dornică de evoluție constantă, iar asta deoarece toate aceste calități, printre care și comunicarea în limba engleză, pot fi dobândite în cadrul trainingurilor de dezvoltare personală avansate pe care Best Studios le face cu modelele sale.

×