x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... - Andreea Raicu

Astazi e ziua ta... - Andreea Raicu

de Violeta Cristea    |    Ramona Vintila    |    17 Iul 2006   •   00:00
Astazi e ziua ta... - Andreea Raicu

Face parte din categoria celor mai ravnite romance. Paseste increzatoare pe podium si a facut fata cu brio emisiunilor pe care le-a avut pe mana. Andreea Raicu asteapta acum noua provocare: un show de televiziune cu o miza importanta. Vedeta tv implineste maine 29 de ani.

"Regretele sunt o pierdere de energie"


"Zilele acestea sunt in vacanta, insa nu pentru mult timp. Incep pregatirile pentru urmatoarea emisiune in care voi fi implicata. Vor debuta preselectiile pentru emisiunea ‹‹Megastar», ce va fi difuzata in toamna la Prima TV. Este un show de televiziune extrem de important. Cei care vor sa se lanseze in muzica vor avea de acum sansa. Pe langa faptul ca e o preselectie facuta de un juriu extraordinar de bun, avem un contract pentru castigator cu cea mai mare casa de productie din lume. Mi-am sarbatorit ziua de nastere vineri, pentru ca am aceeasi problema pe care o aveam si cand eram mica: fiind vara, toata lumea pleca in vacanta si imi era foarte greu sa ii strang in acelasi loc si in acelasi timp ca sa fac o petrecere. Stiu ca se spune ca nu este normal sa iti faci petrecerea inainte de ziua de nastere, insa am gasit un moment in care cei mai multi dintre prietenii mei au fost in Bucuresti si am putut face petrecerea. Am primit foarte multe cadouri frumoase, pentru ca prietenii mei tin foarte tare la mine si s-au gandit exact la lucrurile pe care intr-un fel sau altul mi le doream. Sunt foarte frumoase, pentru ca sunt facute din suflet si cu foarte multa grija si atentie alese.

Am avut foarte multe proiecte pe care le-am pus in practica si pe care le-am dus la capat. Unul dintre proiecte este legat de prietena mea Irina Schrotter. Ea imi face hainele pentru toate sedintele foto, emisiuni, evenimente si fiind haine facute special pentru mine, ele nu se gasesc in magazine. Am pornit o linie de haine «Irina Schrotter - Andreea Raicu» si cel mai important lucru la ea este ca ilustreaza perfect stilul meu vestimentar si urmeaza tendintele din fiecare sezon.

Acum o saptamana stateam de vorba cu un prieten care ma stie foarte bine si spunea ca este foarte placut surprins de felul in care m-am schimbat, in primul rand m-am maturizat foarte tare pentru ca in perioada adolescentei eram enorm de rasfatata, am devenit mai responsabila, insa la baza nu m-am schimbat foarte tare, sunt exact la fel. Regrete profesionale nu am, eu nu am regrete in viata, consider ca sunt o pierdere de energie si timp si, in general, cam stiu singura care este drumul pe care trebuie sa il urmez in viata. Pot sa ascult niste pareri, dar nimeni nu-mi decide lucrurile pe care le aleg in viata. Cea mai mare dorinta pentru anul ce vine este sa imi fie familia mea sanatoasa si eu."

×
Subiecte în articol: calendar