x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... Corina Danila

Astazi e ziua ta... Corina Danila

de Violeta Cristea    |    Ramona Vintila    |    24 Ian 2007   •   00:00
Astazi e ziua ta... Corina Danila

A devenit celebra ca prezentatoare la Acasa TV. A cucerit publicul si in calitate de actrita, in telenovela de succes "Numai iubirea", difuzata pe acelasi post. Acum modereaza la Euforia TV talk-show-ul "Femeia conduce". Corina Danila implineste astazi 35 de ani.

"Drumul catre reusita il gust din plin"

"Marturisesc ca, la 35 de ani, sunt ca si copiii cei mici care se bucura neconditionat. Ei bine, ma bucur ca sunt sanatoasa, ca am o familie minunata si prieteni (putini, dar buni!), ca fac ce-mi place si ma mandresc ca «Femeia conduce» s-a definit si s-a instalat pe drumul ascendent pe care-l anticipam in urma cu un an. In afara faptului ca am emisiune in direct de la ora 20:00 la 22:00 nu pot sa va spun cu certitudine ce voi face de ziua mea. E foarte posibil ca dupa emisiune sa ne intalnim cu prietenii. Cadoul pe care mi-l doresc este... sa ninga cu fulgi mari si asezat. Mi-e dor de iernile cu zapezi...

Daca fac un bilant si trag linie, anul ce tocmai s-a incheiat in viata mea a fost si frumos, si greu. 2006 a insemnat o noua emisiune in grila de programe a unui nou post de televiziune, o casa noua, o aventura prelungita cu masina prin Europa, un campionat national de viteza in coasta, in cursul caruia l-am incurajat pe Norris la fiecare etapa si l-am insotit prin toata tara... Frumos si greu...

«Festina lente» va ramane motto-ul care-mi va guverna viata in continuare. Astfel reusesc sa cladesc temeinic totul si nu pierd din vedere drumul catre reusita, ba chiar il gust din plin! Am doua directii catre care imi canalizez iubirea si interesul acum: familia si emisiunea pe care o moderez la Euforia TV. Prima data m-am indragostit de televiziune cand am inceput sa lucrez la stiri si sa fac transmisii in direct de la Guvern, Parlament sau Presedintie sau de la evenimente speciale. Am fost unul din oamenii potriviti la locul potrivit. Pana nu demult consideram ca realizarile profesionale sunt cele care imi ofera cele mai mari satisfactii. Si am experienta unor realizari care m-au determinat sa fac mai mult, mai bine: spectacole de teatru, film, doua albume muzicale, transmisii in direct intr-o perioada de pionierat in domeniu in tara noastra, training-ul unei echipe de prezentatori de stiri si reporteri (PRO TV Chisinau), emisiuni pornite de la zero si duse la o cota buna de audienta, cu un public constant... Nici una dintre aceste realizari profesionale nu poate depasi aducerea pe lume a Riannei! Ea este «realizarea» care imi da cele mai mari satisfactii in fiecare zi!

Peste 20 de ani ma vad la fel de fericita, din alte motive insa... Calatorind mai mult... Sustinand-o corect pe Rianna in alegerile vietii. Imi doresc sa-mi cresc copilul cu responsabilitate, sa-mi bucur omul si sa ma bucur de el, sa fac emisiuni bune, care sa duca la schimbarea mentalitatilor invechite si la doborarea tabu-urilor. Sa-mi traiesc viata!"

×
Subiecte în articol: calendar