x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Cristiana Copos

Astăzi e ziua ta, Cristiana Copos

de Ramona Vintila    |    10 Dec 2013   •   00:03
Astăzi e ziua ta, Cristiana Copos

Este o femeie norocoasă pentru că “probabil mulţi se zbuciumă şi nu reuşesc. Sunt norocoasă pentru că prin prea mult zbucium, şi pot să spun că nu am căpătat nimic picat de sus, am reuşit în mare parte să ajung acolo unde mi-am dorit. Dar încă nu am ajuns în vârf...”, ne povestea Cristiana Copos. Astăzi împlineşte 54 de ani. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”

Am convenit cu mine însămi să nu prea privesc înapoi
“Aş încerca să mai înlătur din egoismul care, de la o vreme, s-a aşternut peste oameni într-un strat destul de gros”
“Când vine vorba despre vremuri, înainte de a le cataloga, trebuie să privim împrejur, să radiografiem contextul cât mai exact, să învăţăm pentru a fi în pas cu cerinţele, să exersăm cât mai mult flexibilitatea, inventivitatea, adaptabilitatea şi să găsim soluţii pentru a rămâne într-un echilibru stabil. Cred că pentru «senzorii de perimetru» trebuie activităţi mai mult ca niciodată!”, povesteşte sărbătorita noastră.
Dacă ar avea puterea să schimbe ceva în România de astăzi, “aş încerca să mai înlătur din egoismul care, de la o vreme, s-a aşternut peste oameni într-un strat destul de gros, pentru a-i feri de însingurare... Aş încerca să restabilesc conexiunile dintre ei pe baza unor principii mai sănătoase care să includă cuvintele: Corectitudine, Valoare, Viitor”.
O etichetă pentru antreprenoriatul român. “Greu, dar se poate!”
Despre prietenie în afaceri. “Prietenie în afaceri există cu condiţia ca regulile jocului să fie stabilite dinainte şi respectate ulterior. Afacerile corecte fac prieteniile durabile.”
În lumina experienţei sale de până acum, “am convenit cu mine însămi să nu prea privesc înapoi pentru a nu-mi distrage atenţia de la prezent. Trecutul a pus în buzunarelele minţii noastre instrumente cu care să înaintăm în prezent şi mai ales în viitor. Mi-aş dori ca peste un an să fim cu toţii mai sănătoşi, mai inspiraţi şi mai constructivi şi să nu lăsăm ca «mai târziu» să fie înlocuit cu «prea târziu». Având în vedere că eu nu mă simt bine dacă cei din jurul meu nu sunt bine, urarea pe care mi-o fac este o urare pentru toţi românii: să avem cu toţii sărbători fericite iar liniştea, sănătatea, norocul să ne însoţească în anul ce vine şi să nu uităm să ne bucurăm de acest dar vremelnic: vârsta!”

×
Subiecte în articol: cristiana copos