x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... George Vintila

Astazi e ziua ta... George Vintila

de Violeta Cristea    |    Ramona Vintila    |    07 Dec 2006   •   00:00
Astazi e ziua ta... George Vintila

Lasa impresia unui personaj total nonconformist, care adora tot ce-i poate creste nivelul de adrenalina. Considera ca anii petrecuti la Pro TV si Pro FM nu l-au schimbat, ci l-au crescut. S-a format in acest trust si se identifica cu el. Astazi, binecunoscutul prezentator radio, George Vintila implineste 36 de ani.

"Norocul m-a cam ocolit"

"Din punct de vedere profesional, si anul acesta am pastrat aceeasi constanta, pe care, cred eu, am pastrat-o in toti acesti ani. Nu am facut ceva extraordinar, ci am continuat cu proiectele in care am fost implicat in anii trecuti. La capitolul timp acordat mie insumi am stat, ca intotdeauna, foarte prost. In prezent, de luni pana vineri am o emisiune radio la «Pro FM», emisiune careia incerc sa-i imprim un anumit ritm. Sunt voce de promo a postului «Pro Cinema» si realizez tot cu vocea emisiunea «Lumea Pro Cinema». De asemenea, sunt voce de promo a postului «Pro FM». Acestea sunt proiectele care raman deschise si pentru anul viitor.

Faptul ca dintr-atatia ani de zile anul 2006 m-a facut sa-mi dau seama de potentialul de a acoperi mai multe proiecte si mai multe planuri dintr-un singur foc, consider ca este cea mai mare realizare a mea. Daca in trecut mi-a fost teama sa ma inham la mai multe lucruri dintr-odata, anul acesta nu am mai stat sa-mi pun intrebari si m-am implicat in mai multe proiecte.

Nu pot sa neg faptul ca televiziunea are mirajul ei. Tinand cont de faptul ca este mai greu sa exprimi ceea ce simti in unde radio, dar totul poate fi transmis cat se poate de fresh, practic in momentul imediat intamplarii respective, radioul ramane pentru mine o chestie foarte fresh. Daca as avea sansa sa o iau de la inceput, cred ca as urma aceeasi linie, in televiziune si radio, dar probabil cu niste pasi mai bine apasati.

Daca as sta sa ma gandesc la regrete, din pacate, ar fi destul de multe si toate legate de oameni. Regretele mele tin de lucruri care au depins in totalitate de altii. Mi-as fi dorit la un moment dat sa nu schimb persoanele dragi din viata mea, dar destinul m-a facut sa realizez ca este practic imposibil.

Am facut foarte multe alegeri in viata profesionala si nu numai si am constatat ca, in momentul in care alegi ceva, oricum trebuie sa renunti la altceva. Renuntari au fost, dar dezamagiri atat de profunde, astfel incat sa fiu tentat sa renunt la radio sau la televiziune, nu am avut. Acum visez mult timp liber, dar, din pacate, nu il am, asa ca de-abia astept o noua runda de somn ca sa mai visez niste timp liber. Cel mai mult imi doresc ca mintea romanului sa se deschida ca un magazin nonstop."
×
Subiecte în articol: calendar