x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Marius Florea-Vizante

Astăzi e ziua ta, Marius Florea-Vizante

de Ramona Vintila    |    12 Aug 2014   •   09:17
Astăzi e ziua ta, Marius Florea-Vizante
Sursa foto: Dragos Savu/Intact Images

Este fără doar şi poate unul dintre cei mai talenţi actori ai generaţiei sale, se bucură de susţinerea şi admiraţia publicului, are o familie frumoasă, a avut parte de “întâlniri” fericite... şi tot aşa. La mulţi ani, Marius Florea-Vizante pentru cei 42 de ani pe care îi împlineşte astăzi!

42 – vârsta ca un număr de pantof
“Îmi doresc să mă simt bine în pantofii mei şi dacă s-ar putea să fie o pereche (de pantofi) de calitate!”
“Să te simţi bine în pantofii tăi! Ce simplu pare! Dintotdeauna am crezut că sunt la vârsta la care îmi pot permite orice. Unii au considerat asta naivitate, alţii insolenţă. La vremea lor, toate sunt bune chiar şi obrăznicia! Ce mă îngrijorează nu e trecutul ci senzaţia de azi, la 42, că am ajuns la vârsta la care nu-mi mai pot permite orice – aş vrea să fac ce n-am apucat să fac până acum.
La o recapitulare a lucrurilor importante pe care am reuşit să le fac ar trebui să fiu destul de mulţumit pentru 42: casă, copac, copil, căsnicie, carieră... Ei bine, nu sunt mulţumit: stau bine doar la litera C! Mai sunt o groază: aspiraţii, bucurii, cumpătare, dărnicie, echilibru, fantezii, greşeli... Ştiu, alţii la vârsta asta terminaseră demult cu toate. Poate sunt eu mai lent sau poate timpul s-a micşorat, nimeni nu ştie! Tot ce ştiu e că la 42 îmi doresc să mă simt bine în pantofii mei şi dacă s-ar putea să fie o pereche (de pantofi) de calitate! Nu ştiu dacă are vreo relevanţă: eu port 40!!!”

×
Subiecte în articol: marius florea vizante