x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... Silviu Prigoana

Astazi e ziua ta... Silviu Prigoana

de Violeta Cristea    |    22 Dec 2006   •   00:00
Astazi e ziua ta... Silviu Prigoana

A refuzat sa invete la scoala "Miorita", "Fefeleaga" sau "Baltagul", pentru ca totul era gri si urat. A ajuns sa fie fan Mickey Mouse, Pif sau Popeye, unde personajul principal era cel mai tare. De acolo i se trage mentalitatea de invingator. Astazi, omul de afaceri Silviu Prigoana implineste 43 de ani.

"Eu am meciul meu cu viata"

"Tinand cont ca ziua mea este o chestie speciala si de familie, o sarbatoresc in familie. La ora 15:00 imi inchid telefoanele, imi iau copiii si o sterg. Stau cu copiii mei pana a doua zi, la ora 14:00. Mereu am spus ca nu conteaza cantitatea timpului petrecut cu cei dragi, ci calitatea lui. Foarte multi oameni incearca sa-i venereze pe cei apropiati dupa ce mor. Ii plangem, ne dam cu capul de pereti ca au trecut in nefiinta, cand am putea sa-i apreciem in timpul vietii. Nu stim sa le facem din banii de parastas o mica surpriza cand traiesc. Ii lasam sa moara si apoi ne apuca dorul. Tatal meu nu a murit, dar din banii de parastas l-am dus la Las Vegas si la Disneyland, in Los Angeles. Anul acesta, in primavara, am inchiriat un local, am chemat 50 de persoane si se intrebau toti ce eveniment e. Le-am spus ca este parastasul meu, pentru ca nu se stie cand mor, iar copiii mei nu cred ca o sa aiba timp si de inmormantare si de parastas.

Asta-i tragedia poporului roman, ca nu stie sa se bucure. Eu ma bucur de fiecare moment din viata. Orice eveniment este un motiv de bucurie. Sunt cel mai optimist om de pe planeta, sunt incarcat cu energii pozitive si transmit energie pozitiva la toata lumea. Eu am meciul meu cu viata. Ma lupt cu viata si nu am de gand sa ma las batut. Viata mi-a dat-o Dumnezeu si El mi-o ia. In perioada in care eu traversez viata asta trebuie sa am mentalitate de invingator. Am avut si am in continuare o competetie cu mine. Nu am intrat pe piata ca sa ma bat cu concurenta, eu ma bat cu mine. Iau concurenta ca o statistica, atata tot.

Eu am avut o istorie foarte tumultoasa de la nastere pana astazi, nu de la revolutie pana azi. Ce-am facut eu in fiecare an altii fac intr-o viata. Am fost milionar in epoca Ceausescu, nu am fost milionar dupa revolutie. In momentul de fata am 68 de companii, aproximativ 180 de asociati. Am asociati cu care sunt asociat de 15 ani si cu care nu am reusit sa ma cert. Am ajuns in top dintr-o grava eroare. Trebuie sa stim ca sunt si premii de consolare in top 300. Nu sunt eu bogatul Romaniei. Bogatia mea sunt cei doi copii. Ei sunt averea mea. Am mai avut o avere, trebuie sa recunosc, pe Adriana Bahmuteanu, care m-a parasit. Singurul lucru pe care mi-l doresc este sa nu imi ingrop copiii. In rest, nu ma intereseaza nimic. Tot ceea ce se poate cumpara cu bani este ieftin."

×
Subiecte în articol: calendar viata