x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Victor Socaciu

Astăzi e ziua ta, Victor Socaciu

de Ramona Vintila    |    14 Ian 2014   •   00:11
Astăzi e ziua ta, Victor Socaciu
Sursa foto: KARINA KNAPEK/JURNALUL NATIONAL

Unul dintre cei mai iubiţi reprezentanţi ai folkului românesc, Victor Socaciu împlineşte astăzi 61 de ani. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”

Comunicarea live naşte marile emoţii
“În cântecele mele sufletul meu se dezveleşte întru totul. Aşa am devenit destul de vulnerabil...”
“O dată-n viaţă se întâmplă să se suprapună numeric anul cu ziua de naştere, aşa că mă aştept ca acest 2014 să-mi fie aducător de momente unice. Sigur îmi doresc ca ele să fie, dacă s-ar putea, provocări cât mai profunde. Nu aştept minuni, iar schimbările nu mă sperie. Până la urmă viaţa se îmbogăţeşte cu fiecare nouă experienţă şi scenariul, în care ne scriem individual partiturile, are un echilibru care vine din rădăcinile sale sacre. La cumpăna dintre ani eşti înclinat să-ţi faci tot felul de bilanţuri, dar eu mă grăbesc să-mi fac planuri, cât mai multe chiar! Cu cât se împuţinează timpul rămas, presiunea lui e din ce în ce mai mare şI, paradoxal, lucrurile pe care vrei să le mai spui sunt tot mai multe.
Ultimul an mi-a adus câteva momente de excepţie şi au fost legate de întâlnirile cu publicul. Comunicarea live naşte marile emoţii, în fapt, realizează punerea în armonie a spiritului cu sufletul. Şi tot anul trecut m-am reapropiat de poezia lui Nichita Stănescu şi am reuşit să termin materialul pentru un album de autor pe care îl voi lansa în luna martie. În general, premiile îţi confirmă calităţile şi ale operelor şi activităţilor tale în timpul carierei. Pe mine mai mult m-au motivat şi atârnându-le pe pereţi acasă, îmi amintesc de obligaţiile faţă de cei care îmi dau «like» şi faţă de mine. Ce nu se ştie despre mine? Ei bine, eu însumi am aflat cu mare surprindere din tabloide mult mai multe lucruri despre mine decât mi-aş fi putut imagina! Şi tot serios vorbind, cei care vor să mă cunoască au la îndemână cântecele mele, unde sufletul meu se dezveleşte întru totul. Aşa am devenit destul de vulnerabil şi tot de aceea uneori închis în propria-mi carapace. Dar azi, de ziua mea, îmi adun toate puterile şi VĂ UREZ TUTUROR, prieteni, cunoştinţe şi auditoriu: LA MULŢI ANI CU MINE!”         

×
Subiecte în articol: victor socaciu