x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Minuni cu trupurile sfinţilor din România VIDEO

Minuni cu trupurile sfinţilor din România VIDEO

10 Feb 2014   •   13:30
Minuni cu trupurile sfinţilor din România VIDEO

Adesea România a fost descrisă drept Grădina Maicii Domnului. Credinţa românilor şi apropierea de biserică au făcut din ţară noastră şi oamenii ei un popor special. Pelerinajele la moaştele făcătoare de minuni, icoanele izvorâtoare de mir şi credinţa adevărată în Dumnezeu au fost pentru români sprijin în cele mai grele momente ale vieţii. Taina credinţei e astăzi, pentru mulţi sceptici, un mare mister, care însă generează fapte ce nu pot fi explicate logic.

Credinţa la români, între Dumnezeu şi descântec VIDEO

Istoria minunilor poate fi contestată de către cei animaţi de spiritul ştiinţific care încearcă să demonstreze că evenimentele trebuie să aibă o cauza şi un efect, identificabile. Numai că, urzeala universului poate fi mult mai complexă decât ne putem imagina noi, iar minunile dumnezeieşti să fie chiar excepţia care ar trebui să ne întărească, până la urmă, credinţa că dincolo de această viaţă există altceva.

Creştinismul, zdruncinat: Numele lui Hristos a fost scos din Biblie


Una dintre misiunile bisericii ar fi să clarifice care dintre întâmplările socotite drept minuni sunt cu adevărat demne de acest nume. Mai ales, într-o perioada în care poporul, înenbunit de milioane de stimuli străini de spirit poate cădea în ispita descoperirii, identificării minunilor acolo unde ele nu sunt.

Citeşte mai multe despre minunile produce de trupurile sfinţilor pe RomâniaTV.net.

×