x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Adrian Vasilescu

Omul zilei - Adrian Vasilescu

de Daniela Ivan    |    19 Dec 2013   •   23:59
Omul zilei - Adrian Vasilescu

Consilier al guvernatorului Băncii Naţionale a României, laureat al premiului Victor Slăvescu al Academiei Române

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului Băncii Naţionale a României, a primit din partea Academiei Române  premiul "Victor Slăvescu" în domeniul Ştiinţelor economice, juridice şi sociologie, pentru lucrarea "Biletul de ieşire din criză".  Cartea publicată de editura Curtea Veche ne arată cum criza schimbă lumea şi cum ne obligă să alegem un alt stil de viaţă, mai precaut.

Adrian Vasilescu a absolvit studii universitare în domeniul economic după care şi-a continuat specializarea obţinând atestate profesionale în domeniul economiei, dreptului şi jurnalisticii.

A fost profesor asociat la Academia de Studii Economice, la Universitatea Bucureşti şi la Şcoala Superioară de Jurnalistică. Are o îndelungată carieră jurnalistică, debutând în presă în anul 1962. Nu a părăsit niciodată presa, în prezent este editorialist la Jurnalul Naţional şi susţine rubrici financiare săptămânale în mai multe publicaţii. În anul 1996 şi-a început activitatea în domeniul bancar, devenind coordonator al strategiei de comunicare a Băncii Naţionale a României, iar din anul 2001 ocupă funcţia de consilier al guvernatorului Mugur Isărescu.

Pentru întreaga sa activitate, atât în domeniul publicistic-jurnalistic, cât şi pentru coerenţa strategiei de comunicare a BNR, Jurnalul Naţional îl declară pe Adrian Vasilescu “Omul Zilei”.


 

 

 

 





 





×