x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul Zilei: Attila Vizauer(Regizor)

Omul Zilei: Attila Vizauer(Regizor)

24 Feb 2010   •   00:00
Omul Zilei: Attila Vizauer(Regizor)
Sursa foto: Viorel-Lazarescu/Agerpres

Pentru ziua de Dragobete, sărbătoarea dragostei pe care românii o celebrează pe 24 februarie, www.eteatru.ro vine cu un program special şi difuzează pe tot parcursul zilei spectacole de teatru inspirate de tema iubirii.

"Dintre înregistrările de referinţă aflate în Fonoteca de Aur a Teatrului Naţional Radiofonic, vor putea fi ascultate piese ca «Tristan şi Isolda» de Jean de Beer (în regia Elenei Negreanu), cu Florin Piersic şi Valeria Seciu, şi «Romeo şi Julieta» de William Shakespeare, avându-i ca protagonişti pe Adrian Pintea şi Mariana Buruiană, în regia lui Dan Puican", spune regizorul Attila Vizauer.

Site-ul www.eteatru.ro este singurul post de radio din Romania care emite non-stop spectacole de teatru. Dezvoltat de departamentul Teatru al Radiodifuziunii Române, proiectul este coordonat de Attila Vizauer (redactor-şef), Daniel Popescu şi Costin Tuchilă.

Pentru faptul că astăzi internauţilor li se oferă posibilitatea de a se delecta (online) cu piese de teatru de dragoste timp de 24 de ore, Jurnalul Naţional îl declară pe regizorul Attila Vizauer "Omul zilei".

×
Subiecte în articol: calendar eteatru.ro attila vizauer