x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul Zilei: Horia Brenciu

Omul Zilei: Horia Brenciu

de Dana Andronie    |    25 Mar 2012   •   21:00
Omul Zilei: Horia Brenciu

Anul trecut, pe 25 martie, Horia Brenciu si HB Orchestra revolutionau entertainmentul din Romania cu primul show la Sala Palatului ¬ "Fac ce-mi spune inima".
Anul acesta, Horia a recidivat si nu s-a lasat pana cand nu a umplut de patru ori Sala Palatului, fiindca ¬ ati ghicit ¬ "face ce-i spune inima". Acum stim ca, daca Horia incepe un spectacol pe 22 martie, se va opri numai pe 25 martie, de Buna Vestire!
Un eveniment marca Horia Brenciu este un show unde interactivitatea atinge cote maxime. Conectat in permanenta cu publicul, genereaza audientei bucuria de a trai. Totul se misca, doar timpul sta in loc. In termeni estetici, un show Brenciu este catharsis: purifica, arde emotiile negative, elibereaza stresul, frica, nelinistea, ca si cand auditoriul ar fi supus unui tratament.

Pentru ca stie sa se reinventeze de cate ori este nevoie, pentru ca si-a ales o trupa de nebuni frumosi alaturi de care face spectacole de exceptie, pentru cele patru spectacole realizate la cerere, dar nu pe banda, ci anume cu o sclipire deosebita in parte, pentru toate zambetele pe care le-a daruit celor peste 15.000 de spectatori, Jurnalul National il declara pe Horia Brenciu "Omul zilei".

×
Subiecte în articol: calendar omul zilei