x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Laura Vasiliu

Omul zilei: Laura Vasiliu

29 Noi 2013   •   00:48
Omul zilei: Laura Vasiliu
Sursa foto: Lucian Alecu/Jurnalul National

actriţă
Lungmetrajul irlandez "Milo", care o are în distribuţie pe actriţa română Laura Vasiliu, protagonistă a celebrului “4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”, va fi proiectat la cea de-a cincea ediţie a festivalului Zilele Filmului Irlandez, care se desfăşoară în Capitală, la Cinema Elvira Popescu, între 3 şi 4 decembrie. Evenimentul este organizat de Ambasada Irlandei în România, cu sprijinul Institutului Irlandez de Film, Culture Ireland şi Arts Council, în parteneriat cu Institutul Cultural Român (ICR) şi cu Institutul Francez.
În deschiderea festivalului vor fi prezenţi actriţa Laura Vasiliu, protagonista lungmetrajului "Milo", alături de David Costello, însărcinat cu afaceri în Ambasada Irlandei la Bucureşti, Liviu Jicman, vicepreşedintele Institutului Cultural Român (ICR), şi Stanislas Pierret, directorul Institutului Francez.
"Milo" este povestea unui băieţel în vârstă de 10 ani, care suferă de o boală genetică rară. Filmul a primit multe aprecieri la numeroase festivaluri şi a câştigat CGS Award pentru originalitatea şi creativitatea naraţiunii la Festivalul de film Giffoni din Italia. Surpriza acestui film este prezenţa actriţei Laura Vasiliu în rolul mamei lui Milo.




×
Subiecte în articol: laura vasiliu