x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Loredana Neagu

Omul zilei - Loredana Neagu

11 Apr 2014   •   00:19
Omul zilei - Loredana Neagu

Loredana Neagu, o tânără de 20 de ani din comuna Berca (jud Buzău), care locuieşte împreună cu familia într-o colibă şi trăieşte din din ajutoarele sociale, a găsit pe stradă un portofel cu 1.000 de lei şi l-a predat Poliţiei.
Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Buzău tânără trăieşte împreună cu familia sa – cei doi părinţi, cinci fraţi şi cei doi copii ai săi - într-o colibă din comuna Berca. Ea a găsit protofelul pe stradă în apropierea dispensarului local, şi a mers cu el la sediul postului de poliţie din comună. "Poliţiştii au constatat că portofelul conţinea documentele de identitate şi carduri pe numele unei femei în vârstă de 37 de ani, din comuna Berca, precum şi suma de 988 de lei", a declarat reprezentantul Poliţiei. Ulterior, portofelul a ajuns în posesia proprietarului, care a recompensat-o pe tânără cu suma de 15 lei.
Potrivit primarului comunei Berca, Valeriu Marcu, Loredana Neagu face parte dintr-o familie de etnie romă, extrem de nevoiaşă. Cei zece membrii ai familiei – tânăra cu cei doi copii ai ei, părinţii ei, cei cinci fraţi cu vârste între 14 şi 28 de ani - trăiesc cu toţii din salariul tatălui, angajat la salubritate, şi din ajutoarele sociale.
Jurnalul Naţional o declară pe tânăra Loredana Neagu Omul Zilei.

×