x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Maria Cassi

Omul zilei - Maria Cassi

de Sebastian S. Eduard    |    06 Noi 2014   •   00:27
Omul zilei - Maria Cassi
Actriţă
Cunoscuta actriţă italiană Maria Cassi revine în România, cu one woman show-ul “Attente al lupo”, care va avea loc la Sala ARCUB, în zilele de 7 şi 8 noiembrie, de la ora 20:00.
“Attente al lupo” este un spectacol umoristic axat pe una din temele preferate ale actriţei, respectiv diferenţele dintre bărbaţi şi femei. Maria Cassi prezintă mereu disputatul subiect într-o abordare originală, inspirându-se din relatările biblice cuprinse în Vechiul Testament, pe care le “repovesteşte” într-o manieră comică explozivă.
Deşi este un one woman show, spectacolul este dinamic şi abundă de personaje, care interacţionează unele cu altele până la conflict, căci Maria Cassi este pe rând bărbat şi femeie, Adam şi Eva, tânără şi bătrână, subliniind prin mişcările corpului caracteristicile fiecărui personaj şi reuşind să aducă în prim plan elementele comice ale acestora, întocmai ca un caricaturist.
Suntem siguri că şi de această dată ne va face să râdem cu lacrimi, aşadar Jurnalul Naţional o declară pe Maria Cassi Omul Zilei. In bocca al lupo, ca să fim în ton!

×