x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Maria Dinulescu

Omul zilei - Maria Dinulescu

de Sebastian S. Eduard    |    28 Mar 2014   •   00:01
Omul zilei - Maria Dinulescu
Actriţă

Actriţa Maria Dinulescu a câştigat premiul pentru Cea mai bună actriţă la “The LA Indie Film Festival” pentru rolul Maya din filmul “Stepping Out”, regizat şi produs de Nataliya Padilla. Aceeaşi peliculă a câştigat şi premiul pentru Cel mai bun regizor de film.

“Mă bucur că toate eforturile făcute în ultimii doi ani încep să dea rezultate. Acum termin filmările pentru un nou scurt metraj şi mă pregătesc să încep un altul. Sunt paşi mici, dar merg în direcţia pe care mi-am dorit-o”, a declarat Maria Dinulescu pentru ICR New York.

Producătorii au anunţat că vor merge cu acest film şi la festivalul “Short Film Corner”, de la Cannes.

Maria Dinulescu a absolvit UNATC în 2003. Cu săptămâni înainte de a absolvi facultatea numele actriţei a devenit deja cunoscut după ce scurtmetrajul “Trafic”, regizat de Cătălin Mitulescu, a câştigat Palme d’Or-ul la festivalul de film de la Cannes. După un alt scurtmetraj cunoscut, “Poveste de la scara C”, unde şi-a interpretat rolul cu dezinvoltură, actriţa se întoarce la Cannes cu megasuccesul “California Dreamin”, filmul neterminat al regretatului Cristian Nemescu. În ciuda montajului nefinalizat, “California Dreamin” câştigă premiul secţiunii “Un certain regard” şi începe un periplu festivalier mondial.

Jurnalul Naţional o felicită pe Maria Dinulescu pentru performanţă şi o declară “Omul Zilei”.


×
Subiecte în articol: maria dinulescu