x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Ruxandra Donose

Omul zilei - Ruxandra Donose

de Sebastian S. Eduard    |    04 Iul 2014   •   00:23
Omul zilei -  Ruxandra Donose
Sursa foto: Mediafax Foto
mezzo-soprană
Mezzo-soprana română Ruxandra Donose este lăudată de presa britanică pentru rolul Compozitorul, pe care îl interpretează în opera “Ariadne auf Naxos” montată pe scena Royal Opera House (Covent Garden). “The Independent” scrie că Donose creează pe scenă, în pielea personajului, “o magie de o tandreţe stranie”, în timp ce “London Evening Standard” apreciază că mezzo-soprana aduce, cu această interpretare, “un tribut adus virtuţilor adevăratei arte”.
“Mezzo-soprana română Ruxandra Donose coagulează trăsăturile Compozitorului, cu o linie melodică pură. Felul în care Donose îşi împleteşte tonurile cu Zerbinetta lui Jane Archibald, în timp ce personajele realizează că sunt, de fapt, unul oglindirea altuia, creează o magie de o tandreţe stranie” scrie “The Independent”.
“What’s on Stage” notează că, prin interpretarea sa pasională, Donose îşi pune personajul în lumina rampei. Şi “The Guardian” şi “The Stage” au notat, de asemenea, pasiunea cu care Donose a realizat acest personaj pe scena de la Covent Garden.
Jurnalul Naţional o felicită pe Ruxandra Donose pentru performanţă şi o declară “Omul Zilei”.

×
Subiecte în articol: ruxandra donose