x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Vladimir Epstein

Omul zilei - Vladimir Epstein

de Sebastian S. Eduard    |    20 Noi 2013   •   00:16
Omul zilei - Vladimir Epstein
Sursa foto: Valentina Sarosi/Mediafax
Director Târg Gaudeamus
Astăzi începe la Romexpo cea de-a 20-a Ediţie a Târgului Gaudeamus. La ediţie aniversară, târgul îşi propune să găzduiască 400 de expozanţi şi 600 de evenimente, aşteptându-se la peste 100.000 de vizitatori – publicul fidel fiecări ediţii Gaudeamus.
Vladimir Epstein, manager de proiect Gaudeamus, a spus că una dintre constantele Târgului Gaudeamus pe parcursul celor 20 de ani a fost “relaţia directă, nemijlocită, interactivă cu publicul”. “Am parcurs 77 de târguri în istoria celor 20 de ani şi, după statisticile noastre, vorbim de circa două milioane de vizitatori care au trecut pragul unui târg Gaudeamus în Bucureşti sau în ţară”, a menţionat managerul de proiect Gaudeamus.
De asemenea, Epstein a declarat că industria de carte din România nu se află sub cele mai bune auspicii, însă asta îi îndeamnă să “construiască o stare de emulaţie pe de-o parte culturală, pe de alta financiară”.
“Se ştie că mulţi editori fac împrumuturi bancare ca să poată participa la un standard ridicat la târgurile Gaudeamus. Se ştie, de asemenea, că multe edituri se salvează de la insolvenţă sau faliment cu participarea la târgul Gaudeamus”, a mai spus Vladimir Epstein în cadrul conferinţei care a marcat deschiderea târgului.
Nu mai trebuie să enumerăm motivele pentru care îl numim pe Vladimir Epstein “Omul Zilei”. Vă invităm doar la târg...

×
Subiecte în articol: Vladimir Epstein