x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Relaţii conştiente. Cu bucurie, împlinire, armonie!

Relaţii conştiente. Cu bucurie, împlinire, armonie!

31 Iul 2013   •   15:01
Relaţii conştiente. Cu bucurie, împlinire, armonie!

Workshop susţinut de Dr Nicoleta Svârlefus- consilier de dezvoltare personală şi spiritual certificat, astrolog, speaker inspiraţional.
Acest  workshop se adresează atât celor aflaţi într-o relaţie, cât şi celor care îşi doresc una, întrucât, în ambele cazuri, cursul lucrează asupra programelor vechi, blocajelor, cauzelor subtile ale tiparelor repetitive experimentate în relaţii de-a lungul vremii. Te ajută să capeţi o nouă viziune, să transformi percepţia, să priveşti neajunsurile ca pe oportunităţi, să te desprinzi de trecutul tău sau al părinţilor în ce priveşte relaţiile, să deblochezi şi să creşti iubirea existenţa.
Cum să mă apropii de partenerul meu?
Cum să renunţ la judecăţi?
Cum să accept alegerile partenerului şi să-l accept pe el aşa cum este?
De ce mă simt singur/ă?
Cum pot gestiona durerea aferentă certurilor din cuplu?
Cum să mă separ de partener, fără resentimente?
Cum să văd darurile experienţelor relaţionale?
Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care şi eu, şi tu, ni le-am pus deseori. O relaţie nu e o experienţă uşoară, nu e ceva ce, odată câştigat, rămâne neschimbat. O relaţie e o entitate vie, care se transformă mereu, odată cu fiecare respiraţie a noastră.
Relaţia este învăţătorul, ghidul, care te ajută să te vezi pe ţine în cât mai multe forme şi să ajungi în straturi tot mai profunde ale fiinţei tale. Dacă te deschizicătre a primi darurile unei relaţii, deşi uneori acestea vin la pachet cu durere, dacă eşti gata să explorezi programele vechi pe care le duci cu ţine, vei învaţă săte iubeşti şi să-ţi iubeşti partenerul tot mai mult.
Într-o perioadă cu cele mai profunde transformări interioare la care am asistat vreodată, e firesc că şi relaţiile să fie o sursă de provocări puternice. Văzând ce se întâmplă cu relaţiile, am creat acest workshop pentru a veni în întâmpinarea oamenilor angajaţi să se primească pe ei, să-şi primească partenerii cu inima deschisă, să fie ei înşişi în relaţiile lor. 
Dacă simţi că e momentul să-ţi transformi relaţia şi să o primeşti cu mai multă iubire, acceptare şi bucurie, te aştept cu drag!

Înscriere şi alte detalii



×