x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Croaziera Jurnalul Primiti cu Dunarea?

Primiti cu Dunarea?

10 Oct 2006   •   00:00
Primiti cu Dunarea?

Stiu Dunarea de... haideti sa nu spunem exact cati ani. Vin de pe unul din malurile sale, mai exact de la Galati. Pentru multi din generatia mea, a fost locul perfect de intalnire: pe falza, la elice...

Stiu Dunarea de... haideti sa nu spunem exact cati ani. Vin de pe unul din malurile sale, mai exact de la Galati. Pentru multi din generatia mea, a fost locul perfect de intalnire: pe falza, la elice... De 48 de ore o vad insa ca pe o mare provocare: sa o privesc altfel, sa ii inteleg povestile, istoria, sa-i cunosc pe oamenii care s-au obisnuit sa traiasca in functie de cotele ei. E o provocare si pentru colegul meu, cameramanul Dan Gecui, care incearca sa vada cum ii sade ei mai bine. Ce lumina o aranjeaza, ce unghi, ce personaj o pune in valoare. Ce mai vorba! E provocare.


Va scriu de la Sulina, acolo unde Dunarea isi incheie calatoria, dar incepe a noastra. Un loc al contrastelor. Vase de lux, cochete ca niste domnisoare aranjate pentru primul bal, cladiri scorojite, oameni cu buzunarele goale, lipsiti de speranta, pusti pe care ii auzi strigand: Sulina is the best!
  • Ioana Alexandra Raduca


    ATENTIE
    "E totusi un loc al impacarii: evrei, musulmani, catolici si ortodocsi laolalta. Nu e un basm. Se intampla in cimitirul maritim, unde povestile si legendele sunt la ele acasa. Il vedeti, daca v-am starnit curiozitatea, la Observator"
    Ioana Alexandra Raduca
    reporter Antena 1
  • ×
    Subiecte în articol: croaziera jurnalul