Caravana Jurnalul - Antena 1 - Zapp se misca din nou. De la Bicaz la Viseu de Sus. Un drum deschis de Florin, deâacum zis Deveselu, Victor, Dana si, cu umilinta, eu.
Ne-am oprit la Vatra Dornei pentru a manca o ciorba radauteana, de piept de pui cu usturoi, si sa ne golim cardurile. Victor a uitat sa-si ia de acasa pantaloni de schimb si si-a cumparat o pereche din oraselul de munte, dupa ce Dana a observat cat de multe magazine de toale sunt aici. In fata motelului unde aveam sa dormim trei nopti si eu sa-mi spal hainele groase prin amabilitatea oamenilor de aici - cu aceasta ocazie tin sa le multumesc pentru ajutor - ne astepta Cati, doamna noastra de la Vanzari. Zambitoare. Probabil soarele de afara o binedispunea, ca mie, dupa atata drum, imi venea sa sar in pat si sa nu mai stiu de nimic. Asa am si facut pana la urma, dar nu inainte de a bea o cafea cu cola. INTALNIRE. Cand ne-au ajuns din urma colegii, noi ne infruptam deja din antreurile traditionale de Maramures cu care ne-au servit gazdele noastre de la "Gabriela". Cel mai mult ne-am lasat impresionati insa de horinca maramureseana. Nea Cristi, soferul de la Axi Tours care ne duce cu microbuzul prin toata tara, era nervos din cauza unei fete din echipa care s-a plans ca, din cauza gropilor din drum, i se face rau. Am baut o horinca si cu nea Cristi, care a inceput sa mi se adreseze cu "fiule"... Mare figura soferul nostru cu pasiune pentru Freud si specialist in stabilit bioritmul. Poate ca ar fi interesant sa publice macar o parte din jurnalul caravanei pe care il tine. Partea aceea care sa nu imi supere colegii. Nea Cristi ne studiaza pe toti si isi noteaza intr-un caietel ce mai vede el pe traseul "Jurnalul - Antena 1 - Zapp".
Citește pe Antena3.ro
NU RATATI!
|
In ziarul de maine continua seria reportajelor din etapa Salva- Viseu:
|
INTRATI IN CONTACT CU ECHIPA!
|
Jurnalul National va asteapta sa contactati echipa noastra. Pentru orice sugestii va punem la dispozitie numarul de telefon 224.39.94, faxul 318.20.35 si adresa de e-mail caravana@jurnalul.ro.
|