x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul "Vedete" tv care n-au ce căuta în televiziune

"Vedete" tv care n-au ce căuta în televiziune

00 0000   •   00:00
"Vedete" tv care n-au ce căuta în televiziune
Sursa foto: Lucian Alecu/Jurnalul Naţional

Sunt frumoase, dar... vorba cântecului, pe platou sunt cam în plus. "Plante de décor" aşa mai sunt numite fetele care stau, de formă, în emisiuni. Nu spun nimic sau spun doar banalităţi, dar au iubiţi potenţi financiar.

A trecut vremea când fetiţele visau să fie asistente sau mai grav, doctoriţe! Acum vor să fie asistente la tv. De altfel, aşa şi sunt cunoscute: "asistenta lui X" sau "Blonda lui Y".

Ca să nu avem vorbe la proces...ul de analiză, precizăm de la început că sunt fete frumoase. Dar nu au ce căuta în televiziune. Pentru frumuseţe există concursurile de Miss. În televiziune trebuie să ştii meserie. De jurnalist. Nu să stai proţăpită ca parul în vie. Ne-am săturat de sintagma "colegele noastre".

Plantele de decor nu sunt colege cu ziariştii. Cele care n-au făcut în viaţa lor un interviu, o anchetă, un reportaj, sau nici măcar o ştire, ci tac ca peştii-n apă nu pot fi introduse în categoria jurnaliştilor, ci doar, cel mult, în categoria vedetelor de carton. Andreea Mantea, Andreea Tonciu, Oana Oprea (alias Eva Kent), Marina Dina, Bianca Drăguşanu, Ramona Gabor, Doria Ivan, Claudia Dobra sau Loredana Chivu nu-şi au locul la televiziune. "Realizările" de prin tabloide spun totul despre aceste fete frumoase... şi-atât.


SEX, NEVESTE, MĂCELARI

Andreea Mantea s-a făcut cunoscută printr-un scandal cu un domn însurat, care şi-a părăsit nevasta însărcinată pentru ea. Şi cam atât. "Andreea Mantea nu vrea sub nici o formă să se mărite." "Andreea Mantea se menţine frumoasă cu metode naturiste." "Andreea Mantea s-a serbat acasă." "Andreea Mantea, ameninţată de soţia iubitului." "Andreea Mantea adoră să se privească în timp ce face sex." "Andreea Mantea şi Iulian Moga se acuză reciproc de infidelitate." "Andreea Mantea face sex în patru. Cu ochii-n patru." "Andreea Mantea: Într-o seară am ieşit cu Hugh Heffner şi cele trei blonde. Atât." "Nu a venit încă timpul să îmbrac rochia de mireasă." Poate a venit timpul să dispară de pe micul ecran...

● În afară de cearta cu celebra Nikita, Oana Oprea, alias Eva Kent, fosta asistentă a lui Capatos, n-a făcut nimic notabil. "Eva Kent s-a cuplat cu un stripper." "Pictorial fierbinte Eva Kent", "Eva Kent dă sfaturi la «Fiţe cu Dezbrăcatu»". "Eva Kent s-a îndrăgostit de un... Măcelar. Cătălin Măcelaru." "Eva Kent s-a dezlănţuit seara, în plină stradă", "Eva Kent sexy, dar fără admiratori". "Eva Kent dezvăluie la «Pact cu Diavoliţa». că mimează orgasmul." Mai mimează şi faptul că-i om de televiziune, dar ce mai contează?


BUZIŞOARE ŞI ŢÂŢIŞOARE

Andreea Tonciu a ajuns celebră după ce a concediat-o "şefa" Adriana Bahmuţeanu, în direct. "Andreea Tonciu, gata de păruială cu Bahmu." "Andreea Tonciu arată cum şi-a mărit buzele." "Andreea Tonciu îşi micşorează nasul." "Andreea Tonciu provoacă un nou conflict." "Andreea Tonciu se răcoreşte la un ştrand de cartier." "La nea Marin, Andreea Tonciu face mahala cu clienţii." "Andreea Tonciu s-a certat cu Honorius Prigoană." "Andreea Tonciu, devoratoarea de fotbalişti." Ce preferă ea la sportivi? Uşor de înţeles: "Andreea Tonciu îndrăgostită de vila lui Mitea".

Ramona Gabor n-a apucat să stea prea mult în postura de "asistentă" fiindcă are alte preocupări. Iată tilturile despre ea: "Ramona Gabor îşi caută soţ german pe Internet". "Ramona Gabor, sex cu soţul unei prietene." "Ramona Gabor şi-a tras iubit bogat." "Ramona Gabor îşi fereşte sânii de nămol." "O să renunţ la sutien." "Ramona Gabor, în căutare de iubit potent." "Ramona Gabor, cu sânii goi şi pictaţi", şi mai nou, fără chiloţi în Panama, sau, mă rog, cu o singură pereche disponibilă. Chiloţi de care s-a agăţat să-şi mai facă niscai publicitate gratuită.

● Cunoscută mai mult drept blonda lui Bote sau asistenta lui Capatos, Bianca Drăguşanu n-a făcut până acum nimic spectaculos în afară de fotografiile în care apare alături de Cătălin Botezatu. În afară de faptul că este prezentată drept iubita celebrului designer, altceva n-a realizat. "Bianca Drăguşanu a fost jefuită." "Bianca Drăguşanu certată pentru că s-a vopsit." "Bianca Drăguşanu s-a lipit de un Bentley de 22.000 de euro." "Bianca Drăguşanu, o lady condusă până şi la toaletă." "Îşi masează sânii cu cremă de alge." "Bianca Drăguşanu îşi spală sânii cu lapte." Cum se face oare că, în interviuri blonda vorbeşte destul de cursiv? Ori PR-ul îşi face datoria, ori ea răspunde la întrebări când e conectată la inteligenţa iubitului. Mişcarea de rezistenţă

×
Subiecte în articol: mişcarea de rezistenţă