x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Actiunea a fost la Antena 1

Actiunea a fost la Antena 1

07 Feb 2005   •   00:00

Antena 1 a oferit romanilor, in acest week-end, un regal de filme de actiune, iar cei mai multi dintre telespectatori au ales sa le urmareasca.

IN TOP. Mihaela Radulescu, preferata telespectatorilor
Astfel, in fiecare zi a week-end-ului, Antena 1 a fost lider de audienta in randul populatiei din mediul urban cu un film de actiune. Filmul "Urmarit fara vina", difuzat vineri, in prime time, a inregistrat un rating de 8,7%, situandu-se inaintea Pro TV, care a avut 7% rating. "Nevasta de om bogat", superproductia care a avut-o in unul dintre rolurile principale pe Halle Berry, s-a situat si ea pe locul intai in topul audientelor, cu o cota de piata de 18,4%. Si duminica, filmul "Tunetul negru", cu Michael Dudikoff, a fost lider de audienta, cu o cota de piata de 14,3%.

La fel ca in fiecare duminica, romanii au ales sa-si petreaca dupa-amiaza alaturi de Mihaela Radulescu si de invitatii sai. In platoul emisiunii, au fost, de aceasta data, reprezentante ale sexului frumos care au o cariera de succes. Cei mai multi dintre telespectatori au ales sa priveasca "Duminica in familie", emisiunea inregistrand un rating de 5,4% si o cota de piata de 14,1%. Lideri de audienta au fost si emisiunea realizata de Vlad Petreanu, "7 zile", cu un rating de 8,8%, si principalul Observator al zilei, prezentat de Gabriela Vranceanu Firea, care a avut o audienta medie de 13%, cu doua puncte mai mult decat Pro TV.

×
Subiecte în articol: arte