x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Alina Manole

Alina Manole

de Jurnalul National    |    20 Mar 2008   •   00:00

Sensibilitate, culoare, estetic al formelor, îmbinate deopotrivă prin tehnici tradiţionale de pictură, cât şi prin intermediul programelor pe calculator, al modelării tridimensionale sau al lucrului cu for­mele vectoriale.

Design din interior

 

Sensibilitate, culoare, estetic al formelor, îmbinate deopotrivă prin tehnici tradiţionale de pictură, cât şi prin intermediul programelor pe calculator, al modelării tridimensionale sau al lucrului cu for­mele vectoriale. Acestea sunt câteva dintre nenumăratele calităţi cu care Alina Manole, la numai 23 de ani, “defilează” atât de natural, cu fiecare dintre creaţiile sale, prin faţa ochilor noştri.


Artista, aflată în primul an la Master – sec­ţia Design Gra­fic – în ca­drul Universi­tăţii de Arte Bucureşti, ne propune o in­cursiune în viaţa sa plină de culoare, de pozitivism şi de forme mi­nunate. Fieca­re dintre crea­ţiile sale ema­nă energie pozitivă, expre­sie şi rigoare es­te­tică. Am regăsit în lucrările Alinei un de­sign de calitate “din interior”, un fel de tipar al frumuseţii lăuntrice “îmbibate” în tonuri de culoare de acrilic, ulei şi acuarelă sau în idei îndrăzneţe redate cu ajutorul programelor 3D.

 

 

×
Subiecte în articol: art - portret de artist