x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Andrei Ciurdărescu

Andrei Ciurdărescu

de Delia Zahareanu    |    24 Ian 2008   •   00:00

A terminat în 2007 Universitatea de Arte Plastice şi Design, de la Cluj-Napoca, a studiat în cadrul unei burse în Spania, a avut participări la expoziţii în Italia, la Genova, şi până în prezent, patru expoziţii personale.

A terminat în 2007 Universitatea de Arte Plastice şi Design, de la Cluj-Napoca, a studiat în cadrul unei burse în Spania, a avut participări la expoziţii în Italia, la Genova, şi până în prezent, patru expoziţii personale. Are 23 de ani şi pictează refuzând rafinat culoarea, pictează ca experiment, pictează viaţa aşa cum o vede prin filtrele sale esenţializate.

 

Alb şi negru, printre culori

Despre proiectul său de licenţă, Andrei Ciurdărescu explică: “Este tare simplu, un cub tapetat cu desene în care oamenii intră, iar în momentul în care intră, indiferent de punctul în care stau, lumina le proiectează umbra pe desene şi ei devin părţi componente ale lucrării”. Preferă negrul şi albul, iar uneori adaosuri de game cromatice discrete. Pictura sa, minimalistă ca limbaj, explodează însă în sensuri şi intepretări posibile.

 

 

×
Subiecte în articol: art - portret de artist