x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 - ‘Anastasia’, un serial de clasa

Antena 1 - ‘Anastasia’, un serial de clasa

18 Iul 2005   •   00:00
Antena 1  -  ‘Anastasia’, un serial de clasa

De luni, 18 iulie, Antena 1 ofera iubitorilor de seriale de cea mai buna calitate ocazia de a vedea zilnic, de luni pana vineri, de la ora 17:45, povestea plina de emotie si rasturnari de situatie a tinerei si frumoasei "Anastasia".

Produs in 2003 de prestigioasa companie americana Sony Pictures Television International, superbul serial a costat peste 12 milioane de dolari, e filmat cu cea mai noua tehnologie din domeniu si e scris de cunoscutele scenariste americane de televiziune, Lisa Seidman si Linda Schreyer, ale caror CV-uri includ titluri precum "Sunset Beach", "Dallas", "Star Trek" sau "Murder, She Wrote", dar si numeroase nominalizari la prestigioasele premii Emmy. Calitatea de necontestat a serialului l-a facut sa ajunga cel mai urmarit nu numai in Rusia, unde a avut un rating dublu fata de principalul sau competitor, ci si in alte tari unde a fost transmis.

POVESTE. Saga orfanei Anastasia, crescuta de un duce, si a surorii sale gemene, Katia, crescuta in saracie in Sankt Petersburg-ul secolului al XIX-lea, e un exemplu stralucit de maestrie a scolii ruse de film, de la decorurile somptuoase si filmarile uluitoare, care au avut loc chiar in Sankt Petersburg, pana la costumele superbe si actorii deosebit de talentati.
Cele doua surori nu stiu una de existenta celeilalte, pentru ca au fost separate cand erau foarte mici, dar destinul si tulburarile sociale din Rusia acelor vremuri le vor impinge pe cele doua surori din ce in ce mai aproape una de cealalta. Daca si in ce conditii se vor intalni, telespectatorii vor putea afla numai urmarind la Antena 1 palpitantele intamplari din "Anastasia" Tot luni, 18 iulie, de la ora 20:30, Antena 1 va transmite, la cererea telespectatorilor, sitcom-ul "Felix si Otilea".

×
Subiecte în articol: arte