x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 - Deşteptarea de la şase

Antena 1 - Deşteptarea de la şase

de Jurnalul National    |    04 Feb 2008   •   00:00
Antena 1 - Deşteptarea de la şase

Cine se trezeşte dimineaţa la şase şi urmăreşte Antena 1 este mai informat. De azi, Vlad Ionescu şi Mihaela Călin prezintă dis-de-dimineaţă o nouă emisiune marca Observator, în care se vor regăsi cele mai importante ştiri ale nopţii, dar vor fi prezentate şi evenimentele notabile de peste zi. Nu vor lipsi rubricile “Meteo” şi “Sport”.

Cine se trezeşte dimineaţa la şase şi urmăreşte Antena 1 este mai informat. De azi, Vlad Ionescu şi Mihaela Călin prezintă dis-de-dimineaţă o nouă emisiune marca Observator, în care se vor regăsi cele mai importante ştiri ale nopţii, dar vor fi prezentate şi evenimentele notabile de peste zi. Nu vor lipsi rubricile “Meteo” şi “Sport”. “Îmi era dor să prezint un jurnal de ştiri şi nu o să-mi fie deloc greu să mă trezesc aşa de dimineaţă. Pe Mihaela o ştiu destul de bine, pentru că de doi ani lucrăm împreună în cadrul redacţiei de ştiri. Afirm cu cea mai mare sinceritate că la «Observator» lucrează cea mai bună echipă din câte au existat vreodată”, spune Vlad Ionescu.

 

Vedetă nouă. Mihaela Călin se află la pupitrul de prezentare a ştirilor pentru prima dată, deşi ea a mai cochetat cu asta şi în oraşul ei natal, Timişoara. “Am prezentat ştiri la o televiziune locală, însă emoţiile erau acolo infinit mai mici. Acum mă vede o ţară întreagă, nu numai timişorenii mei. Înţeleg foarte bine conceptul «Observatorului» şi tot ce reprezintă el, aşa că sper să înving emoţiile pe care le am”, spune Mihaela Călin.

Mircea Badea şi comentariile sale acide din emisiunea “În gura presei” intră în grila Antenei 1 la ora şapte dimineaţa, pentru ca de la opt să fie prezenţi pentru show-ul de două ore în direct Răzvan şi Dani.

×
Subiecte în articol: arte