x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 - Show Divertis la "Duminica in familie"

Antena 1 - Show Divertis la "Duminica in familie"

11 Iun 2005   •   00:00
Antena 1 - Show Divertis la "Duminica in familie"

Editia din 12 iunie a emisiunii "Duminica in familie", transmisa in direct de la Gura Humorului, de la ora 15:00, va fi un adevarat show dedicat umorului, invitat de onoare fiind grupul Divertis.

Doru Antonesi, Florin Constantin si Catalin Mireuta, nascuti chiar la Gura Humorului, vor juca rolul unor gazde primitoare si vesele pentru ceilalti invitati.

Echipa "Duminica in familie" va fi in mijlocul evenimentelor prilejuite de "Zilele Humorului", iar telespectatorii vor petrece alaturi de invitatii Mihaelei Radulescu: Viorica si Maria Macovei, Mihai Godoroja si trupa sa Mike & The Blue Spirit, K 1, Ro-mania, Anca Sigartau si George Ivascu.

Participanti la Festivalul national de grafica si epigrame si invitati la "Duminica in familie", celebrii Stefan Popa Popa’s si Mihai Panzaru Pim detin, pe langa atatea titluri mondiale, si pe acela de Cetatean de Onoare al orasului Gura Humorului. Alaturi de Fanfara de la Vorona, si Ansamblul Gura Humorului, Sofia Vicoveanca si Sanda Ladosi vor da startul la o petrecere moldoveneasca autentica.

×
Subiecte în articol: arte