x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 - Te pui cu blondele

Antena 1 - Te pui cu blondele

06 Mar 2008   •   00:00
Antena 1 - Te pui cu blondele

Nu există om care să nu ştie cel puţin cinci bancuri în care blondele sunt personaje cu un coeficient de inteligenţă puţin peste zero. Emisiunea “Te pui cu blondele” este o şansă dată blondelor din România de a arăta că este vorba de o mentalitate greşită şi nefundamentată.

Nu există om care să nu ştie cel puţin cinci bancuri în care blondele sunt personaje cu un coeficient de inteligenţă puţin peste zero. Emisiunea “Te pui cu blondele” este o şansă dată blondelor din România de a arăta că este vorba de o mentalitate greşită şi nefundamentată. La preselecţia show-ului s-au prezentat aproximativ 2.500 de doamne, toate frumoase şi cochete. Iar motivaţia lor nu a fost financiară, fiecare având remuneraţii care să le permită o viaţă lipsită de griji. Ele au venit la emisiune pentru a apăra onoarea blondelor, dar şi pentru a se face remarcate şi, de ce nu, apreciate de marele public.

În platou vor fi prezente 50 de blonde care se vor înfrunta în cunoştinţe de cultură generală cu un (singur) bărbat. Cele 50 de blonde vor fi separate în 8 grupuri, în funcţie de numărul de răspunsuri corecte date de fiecare dintre ele.

 

 

Blonda suprema. Dacă bărbatul răspunde corect, are dreptul de a elimina toate blondele care au răspuns greşit. Dacă nu, ele merg în runda următoare. Fiecărei blonde eliminate îi va corespunde o sumă de bani pe care bărbatul şi-o va adjudeca la Jackpot. Blondei din grupul 8 (“blonda” supremă cum îi spune prezentatorul Dan Negru) nu-i va fi atribuită o sumă anume, ci “valorează” dublarea Jackpotului acumulat de concurent până în acel moment.

×
Subiecte în articol: arte