x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Atelierul „Culorile verii pe aripi de fluture” la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Atelierul „Culorile verii pe aripi de fluture” la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

de Magdalena Popa Buluc    |    20 Iul 2023   •   23:15
Atelierul „Culorile verii pe aripi de fluture” la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copiii activi, cu imaginație și curiozitate, cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, la atelierele re-creative de science&craft „Culorile verii pe aripi de fluture”, care combină cu succes scurte ghidaje tematice, prezentări, jocuri și activități de lucru manual. 

Le admirăm coloritul vara, ne place să le urmărim zborul elegant, îi așteptăm cu nerăbdare în fiecare an. Despre cine să fie vorba? Despre fluturi! 

În cadrul atelierului, ne vom minuna de coloritul, de zborul jucăuș sau de pofta de mâncare a fluturilor din seră. Vom vorbi despre tehnicile ingenioase de camuflare ale acestor insecte și poate vom fi norocoșii care vor vedea momentul „nașterii”, adică a transformării lor miraculoase din pupă în fluture.
Vom avea ocazia de a admira și specii expuse în insectare și vom privi prin lupa microscopului preparate cu solzi, antene, ochi și piciorușe.
Inspirați de fluturii din expoziție vom meșteri un produs de lucru manual care va fi luat acasă de participant.

Atelierul se desfășoară vineri, 28 iulie 2023, în grădina Muzeului Antipa, între orele 10:15 și 11:15 și este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani.

Taxa de participare este de 60 lei/participant sau 100 lei/2 frați. 

Înscrierea copiilor se face prin formularul https://antipa.ro/rezervari, în limita a 15 locuri/grupă. 

Sponsor principal: MOL România 

×