x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Avem teatru pe internet!

Avem teatru pe internet!

de Jurnalul National    |    17 Dec 2007   •   00:00

pectacolul "Copilul din spatele ochilor", scrisă de Nava Semel, va fi transmis live pe internet, la RadioLynx.ro, in premieră naţională luni seară, de la Teatrul Nottara din Bucureşti, potrivit unui comunicat al postului de radio.



Spectacolul "Copilul din spatele ochilor", scrisă de Nava Semel, va fi transmis live pe internet, la RadioLynx.ro, in premieră naţională luni seară, de la Teatrul Nottara din Bucureşti, potrivit unui comunicat al postului de radio.


SPERANŢA. "Copilul din spatele ochilor" este povestea unei mame israeliane care are grijă de fiul ei, atins de Sindromul Down. Deşi piesa vorbeşte despre o familie care se luptă cu durerea şi totodată ignoranţa, mesajul pare a fi unul optimist. Copilul devine sursă de iubire pentru toţi membri familiei şi este cel care-i invaţă pe toţi ceilalţi un nou sens al bucuriei de a trăi. Inspirată după un caz real, povestea relatează toate suferinţele unui copil de şapte ani şi a unei mame care este nevoită să lupte...
Spectacolul a avut premiera in luna noiembrie la Bucureşti. Regia este semnată de Liana Ceterchi, scenografia, de Adriana Raicu Petre, iar interpretarea ii aparţine Gabrielei Popescu. Piesa a fost scrisă in urmă cu 20 de ani şi interpretată in 11 ţări. Spectacolul de luni se va juca de la ora 19:30 la Teatrul Nottara, sala George Constantin şi este prezentat de RadioLynx.ro, Asociaţia Femeilor din Teatru "If.../ Dacă... pentru femei", Centrul de proiecte Culturale ArCuB şi Asociaţia "Povita pentru născuţi şi nenăscuţi".



×
Subiecte în articol: arte