x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Bilete la concertul Lenny Kravitz, între 70 şi 350 de RON

Bilete la concertul Lenny Kravitz, între 70 şi 350 de RON

de Jurnalul National    |    20 Ian 2008   •   00:00

14:55 • Biletele la concertul pe care Lenny Kravitz îl va susţine, pe 26 iulie, la Bucureşti, au preţurile de 70, 95, 130, 200 şi 350 de lei, în funcţie de poziţia ocupată pe stadion, acestea urmând să fie puse în vânzare luni, informează organizatorii concertului, Emag!c Entertainment.



Biletele la concertul pe care Lenny Kravitz îl va susţine, pe 26 iulie, la Bucureşti, au preţurile de 70, 95, 130, 200 şi 350 de lei, în funcţie de poziţia ocupată pe stadion, acestea urmând să fie puse în vânzare luni, informează organizatorii concertului, Emag!c Entertainment.

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua librăriilor Diverta, precum şi online, de pe site-ulwww.myticket.ro. Ţinând cont că se apropie Luna Îndrăgostiţilor, primele două mii de bilete cumpărate online vor fi livrate fără costuri adiţionale de expediere, mai precizează organizatorii.

Concertul cântăreţului american Lenny Kravitz de la Bucureşti, care va avea loc pe stadionul Cotroceni, este inclus în turneul de promovare a celui mai nou album al său, intitulat "It Is Time For A Love Revolution". Leonard Albert "Lenny" Kravitz, cotat ca fiind unul dintre cei mai influenţi artişti rock, care cântă şi la chitară, bass, baterie, clape, este cunoscut pentru stilul său inconfundabil, ce îmbină influenţe soul, funk, reggae, hard rock şi folk.Hituri precum "Are You Gonna Go My Way", "If You Can't Say No", "I belong to you", "Fly Away" sau "American Woman" i-au adus atât aprecierea publicului, cât şi numeroase premii, printre care BRIT, MTV, American Music, Billboard sau Grammy pentru cel mai bun artist rock. De-a lungul întregii cariere, Lenny Kravitz a lansat opt albume (incluzând o colecţie "Greatest Hits"), care s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume.

×
Subiecte în articol: arte lenny kravitz