x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Bittman lanseaza "Danutzul greu"

Bittman lanseaza "Danutzul greu"

12 Noi 2004   •   00:00

CULTURA
TV - S.r.l. care vinde si cumpara vedete De duminica, Dan Bittman revine pe sticla, la TVR 1, cu o noua emisiune: "Danutz s.r.l.". Un bun prilej de a organiza un fel de petrecere de lansare. Cu vedete, cu muzica si cu tot tacamul.
CRISTINA OLOGEANU

COLABORATOARE. Cu asa ajutoare, cu siguranta, emisiunea lui Bittman va avea audienta
La Music Club din Capitala, Dan Bittman a adunat vedete - nu prea multe - si jurnalisti la o "degustare" de "Danutz s.r.l.". Adica le-a oferit celor prezenti o demonstratie, o "bucata" din emisiunea sa ce va debuta in aceasta duminica, la TVR 1, de la ora 14:15. "Danutz s.r.l." se doreste a fi una caritabila - in care se "cumpara" vedete, iar banii obtinuti vor fi donati unor case de copii, aziluri de batrani, mai pe scurt, celor care au nevoie de ei. Vedetele vor fi achizitionate cu "danutzi grei", care vor fi convertiti in bani reali, fireste.

SOBORUL. Invitatii nu s-au lasat asteptati, pe rand, in club intrand Gabriel Cotabita, Irina Radu - director TVR 1, Sorana Belciu, Dan Helciug, Nicu Constantin, Anastasia Lazariuc, Horia Brenciu si Cornelia Catanga, nedespartita de sotul ei. Dupa ce si-a asezat invitatii la locurile lor, Bittman a urcat pe scena si a inceput emisiunea. Ma rog, demonstratia! Dar, asa cum se cuvine, "buticul" a trebuit sa fie binecuvantat de un sobor de preoti inainte de a se taia panglica. Preotul, de fapt un actor, s-a rugat pentru "respiratia, inspiratia, transpiratia si ratingul emisiunii", precum si pentru "sponsorizare si pentru a nu fi amendati de CNA, ba chiar premiati".

FATA MAMEI. Prima invitata prezentata de cantaret a fost "Ileana Lazariuc". Opps, pardon, Anastasia! De fapt, "Danutz" a comis o incurcatura pe care a indreptat-o elegant: "Doamna draga, ma gandeam la fiica dumneavoastra". Insa cel mai des nume pronuntat de Bittman in demonstratia sa a fost cel al lui Brenciu, pe care l-a poreclit "Virusul emisiunilor tv". Si, pentru a arata ca nu are un dinte impotriva fostului om de televiziune, Danutz a tot cautat pretexte sa se imbratiseze si sa se fotografieze alaturi de Brenciu. Dupa vedete, a venit si randul oamenilor care lucreaza la realizarea emisiunii sa fie prezentati. Numai prezentarea "animatoarelor" a fost una incendiara, Bittman balbaindu-se in fata atator fete frumoase. Printre oamenii sai care vor aparea pe sticla se numara si un italian get-beget, Antonio Pasareli, care a fost incadrat in munca la "Danutz s.r.l." ca fiind "bucatarul muzician".

×
Subiecte în articol: arte bittman