x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Bomba! - Cristiana Raduta inlocuita de Anemona Niculescu

Bomba! - Cristiana Raduta inlocuita de Anemona Niculescu

22 Aug 2005   •   00:00
Bomba! - Cristiana Raduta inlocuita de Anemona Niculescu

Actrita Cristiana Raduta (foto) nu va mai juca in telenovela "Secretul Mariei", produsa de La Dolce Vita Productions si Antena 1 prin Intact Productions.

Partile implicate in proiect au decis de comun acord si in mod absolut amiabil incetarea colaborarii la "Secretul Mariei" inainte ca noul program de televiziune sa se dezvolte astfel incat sa nu mai poata permita modificari de distributie. Decizia survine la o saptamana dupa inceperea filmarilor exterioare, desfasurate sub coordonarea lui Valeriu Lazarov.

Numele actritei si cantaretei, Cristiana Raduta a fost printre primele nume castigatoare ale castingului pentru telenovela "Secretul Mariei", casting la care au participat numeroase vedete din Romania. La inceputul acestei saptamani, casa de productie La Dolce Vita Productions si Antena 1 prin Intact Productions vor anunta numele noii vedete feminine, care va recupera cele cateva scene in care s-a filmat cu Cristiana Raduta. Noua eroina feminina este Anemona Niculescu, fosta componenta a trupei ASIA. Distribuita initial intre-un rol secundar, ea este supusa acum unei schimbari de look pentru a intra cat mai bine in pielea dublului personaj pe care il interpreteaza - Lorena/ Maria. Noua EA este deja asteptata de cuplul masculin de actori principali ai telenovelei, Cristian Popa si Ioan Isaiu pe platourile de filmare.

×
Subiecte în articol: arte