x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Britney, de la ceartă la spital

Britney, de la ceartă la spital

de Adriana V. Paduraru    |    05 Ian 2008   •   00:00
Britney, de la ceartă la spital
Sursa foto: KEVIN WINTER/

Britney Spears a fost transportată la spital cu o ambulanţă, la căteva ore după ce poliţia a fost chemată la locuinţa sa din Studio City pentru a ajuta la rezolvarea unei dispute legate de custodia copiilor

Britney Spears (foto) a fost transportată la spital cu o ambulanţă, la căteva ore după ce poliţia a fost chemată la locuinţa sa din Studio City pentru a ajuta la rezolvarea unei dispute legate de custodia copiilor pe care ii are cu fostul soţ, Kevin Federline, informează CNN. Posturile de televiziune din Los Angeles au difuzat imagini care o arată pe Spears in timp ce este transportată cu targa la o ambulanţă şi apoi la spital. Purtătorul de cuvănt din partea poliţiei Los Angeles, Jason Lee, a declarat că poliţia a fost chemată vineri, ora 4:00 GMT, "pentru a rezolva disputa pe căi paşnice şi legale", in conformitate cu decizia judecătorilor cu privire la custodia copiilor.

ABANDONATĂ. Mai mult decăt atăt, Britney Spears a fost abandonată de a treia echipă de avocaţi, angajată pentru procesul de stabilire a custodiei copiilor săi cu fostul soţ, informează The Sun. Avocaţii spun că este "imposibil" să colaborezi cu Spears. Primul avocat al lui Britney, Laura Wasser, a renunţat la caz in septembrie, la puţin timp după pronunţarea divorţului căntăreţei. Cea de-a doua firmă, Freid and Goldsman, a renunţat la caz după doar două zile. Decizia celei de-a treia echipe de avocaţi a fost luată după ce Spears a omis să apară la o audiere.

Britney (26 de ani) a pierdut custodia copiilor săi in octombrie, la puţin timp după ce a fost pronunţat divorţul, decizie luată de judecător in urma evaluării comportamentului său haotic: consum de droguri, petreceri, accidente rutiere etc.

×
Subiecte în articol: arte