x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale C(rampe) - Cea mai tare zodie

C(rampe) - Cea mai tare zodie

de Luiza Moldovan    |    12 Aug 2008   •   00:00

Bună ziua. Şi acum vă prezentăm obişnuita noastră rubrică, horoscopul sexual, cu un superbonus pentru fetele... ăăă... pentru fetele. Înainte să ne punem pe scris am făcut noi, la revista femeilor puternice, o şedinţă de redacţie şi am stabilit că unul dintre punctele voastre de interes e sexul şi zodiile. Aşa că venim în întîmpinarea voastră pentru a îmbina armonios cele două aspecte ale importantei voastre vieţi, astfel încît să fiţi pregătite, să ştiţi ce să faceţi cînd întîlniţi un Scorpion, cum să staţi la masă dacă v-aţi cuplat (ce cuvînt urît!) cu un Peşte şi să ştiţi cînd începe deschiderea fermoarului la rochia de seară atunci cînd staţi, mă rog, vorba vine, de vorbă cu un Taur.



Bună ziua. Şi acum vă prezentăm obişnuita noastră rubrică, horoscopul sexual, cu un superbonus pentru fetele... ăăă... pentru fetele. Înainte să ne punem pe scris am făcut noi, la revista femeilor puternice, o şedinţă de redacţie şi am stabilit că unul dintre punctele voastre de interes e sexul şi zodiile. Aşa că venim în întîmpinarea voastră pentru a îmbina armonios cele două aspecte ale importantei voastre vieţi, astfel încît să fiţi pregătite, să ştiţi ce să faceţi cînd întîlniţi un Scorpion, cum să staţi la masă dacă v-aţi cuplat (ce cuvînt urît!) cu un Peşte şi să ştiţi cînd începe deschiderea fermoarului la rochia de seară atunci cînd staţi, mă rog, vorba vine, de vorbă cu un Taur. Există printre voi, cititoarele noastre, vreuna care a luat toate zodiile la rînd? O rugăm să intre pe forumul revistei noastre pentru femeile puternice ca să-şi spună părerea. Promitem că administratorul forumului, care e Berbec, n-o să fie atît de nesimţit ca să vă baneze dacă spuneţi despre el că e naşpa şi se poartă ca un.

Să ştiţi că zodiile nu minte şi ne spune întotdeauna ce şi cum despre o persoană. De exemplu, dacă ai gagic în zodia Gemenilor, trebuie să ştii că ăştia sînt colosali şi-ţi turuie de nu-ţi mai trebuie nimic, da-ţi turuie grozav, să ştii. Îţi zice Mercur, în combinaţie cu Luna retrogradă. Să nu te miri dacă la sfîrşitul partidei de sex te trezeşti c-ai semnat o asigurare de viaţă, cea mai tare din firma la care lucrează el. Ăştia din Gemeni ştiu aşa de bine să... ă... vorbească. Uite, deja primim postări pe forum, de la o fată care ne spune că ea a făcut un top al zodiilor, că ea ştie şi poate. Spre surprinderea noastră (şi, de ce să n-o spunem, spre satisfacţia administratorului forumului), prietena noastră îi pune pe Berbeci primii şi subliniază, o dată cu asta, faptul că nu e nimeni ca Berbecul, că Racii sînt proşti, Vărsătorii sînt fandosiţi, Leii sînt aroganţi, Peştii sînt alunecoşi, iar pe Tauri îi ţine puţin. Îţi mulţumim, draga noastră prietenă, şi te mai aşteptăm şi în viitor ca să ne spui despre celelalte zodii. Deocamdată, la vîrsta ta, de 13 ani, e bine că ştii chiar şi atît. Decît nimic...

E bine să porneşti pregătit în viaţă, pentru că viaţa e aspră şi-ţi rezervă multe surprize neplăcute.
Dar să nu mai scriem aşa de mult şi să ne mai uităm pe forumul nostru al revistei noastre pentru femeile puternice şi să citim experienţa unei alte prietene, de la care aflăm că, dimpotrivă, Berbecii sînt foarte proşti, iar Racii sînt o încîntare, că Taurii devin banali în comparaţie cu Scorpionii, care, alături de Brebeci, sînt fenomenali. Ce bine. Deci, iată cum se răstoarnă situaţia noastră de pe forumul nostru al revistei noastre pentru femeile puternice. Poftim? Iată, primim chiar şi o invitaţie, să ne aventurăm la o... ă... aventură cu
un Scorpion, îţi mulţumim, îţi mulţumim mult, draga noastră femeie puternică, şi te mai aşteptăm şi cu altă ocazie (vezi că pregătim rubrica "sexul anal – trecut, prezent şi perspective").

×
Subiecte în articol: arte sînt