x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale C(rampe) - Schimburi culturale

C(rampe) - Schimburi culturale

de Luiza Moldovan    |    11 Iun 2008   •   00:00

Încearcă şi tu manualul nostru pentru mărirea permanentă a penisului. Pentru o viaţă fericită şi o încredere de sine de nezdruncinat, ai nevoie de un penis pe măsură, pe care, dacă nu-l ai, nu-i nimic, ţi-l dăm noi. Din cele mai vechi timpuri, bărbaţii au fost obsedaţi de dimensiunile penisului lor. Nu e cazul să-ţi mai faci probleme.



Încearcă şi tu manualul nostru pentru mărirea permanentă a penisului. Pentru o viaţă fericită şi o încredere de sine de nezdruncinat, ai nevoie de un penis pe măsură, pe care, dacă nu-l ai, nu-i nimic, ţi-l dăm noi. Din cele mai vechi timpuri, bărbaţii au fost obsedaţi de dimensiunile penisului lor. Nu e cazul să-ţi mai faci probleme. Uite ce-ţi prezentăm noi acum: manualul pentru mărirea permanentă a penisului, fără pilule, fără nimic. Nu e nevoie de eforturi deosebite. Uite, şi alţii au încercat şi au reuşit. Tu de ce să nu încerci? Ce, eşti mai fraier? De cîte ori nu te-a încercat jena? De cîte ori ai preferat să citeşti o carte decît să...? Sau să vezi un film. Sau să te duci la teatru. În loc să... Ei, bine, destul cu cărţile şi cu teatrul! S-a terminat cu activităţile culturale! Manualul nostru pentru mărirea permanentă a penisului te va îndepărta pentru totdeauna de viaţa culturală şi te va lăsa să zburzi pe aripile unei noi vieţi sexuale, mai bune, mai fericite. E momentul să renunţi la toate rafturile cu cărţi, căci prietena ta n-o să-ţi mai dea drumul nici o secundă. Trimite-ne acum bani în cont, discret şi sigur, şi noi îţi vom livra cartea în cele mai bune condiţii. Discret şi sigur.

Uite ce zic alţi anonimi care au acţionat, nu au stat ca tine să-şi plîngă de milă: "În sfîrşit, nu-mi mai e jenă să mă duc în toalete publice". "Soţia mea e atît de fericită!" "Prietena mea nu mă mai lasă să plec" (ce ţi-am zis noi?). "Am 23 de ani şi am fost dintotdeauna jenat de mărimea penisului meu. Atît de mult, încît mi-a afectat dramatic legătura cu fetele. Era probabil problema mea, nu a lor". Păi, sigur că da, dar, uite, el şi-a achiziţionat manualul şi a reuşit. Încearcă şi tu! Acum!

"Sînt mîndru să spun că deja am obţinut doi centimetri în lungime şi încă unul în circumferinţă". "Vă folosesc tehnicile de mai mult de trei luni şi pot vedea îmbunătăţirile, mai ales în starea flacidă. De asemenea, iubesc la nebunie secţiunea voastră despre cum să întîrzîi (sic!!!!) orgasmele. Am practicat pe (sic!!!!) prietena mea". În fine, asta nu trebuia s-o spunem, doar că ne-a scăpat, noi nu facem experimente pe oameni, da? Deci da?

Pe lîngă mărturiile sincere ale unor anonimi, avem informaţii utile despre cum să achiziţionezi manualul care-ţi va îmbunătăţi viaţa, îţi va aduce fericirea la care ai visat dintotdeauna. Fericirea ta e la un click distanţă. De ce să fii nefericit cînd poţi să fii fericit? Ai? În doar cîteva luni, poţi constata "creşteri semnificante" (exact aşa!), iar despre calitatea vieţii nu mai zicem nimic, că e de prisos. Toţi, dar absolut toţi cei care ne-au achiziţionat manualul pentru mărirea permanentă a penisului au fost fericiţi şi chiar şi soţiile lor, de asemenea: "Soţia mea îmi spune că am energia unuia de douăzeci de ani". Comparaţia poate că nu e dintre cele mai fericite, dar vrem să zicem.

Nu vă lăsaţi păcăliţi de alte dispozitive de mărire a penisului, care par ieftine, dar nu o să apucaţi să le folosiţi nici măcar o dată. Folosiţi manualul nostru. Şi, de fapt, gata, vă interzicem să mai accesaţi vreun site. Numai pe al nostru accesaţi-l! Acum închideţi calculatorul. Am zis închideţi calculatorul!  

×
Subiecte în articol: arte penisului manualul