x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale CADOU DE NEUITAT / Pentru românce, Blunt e Dragobete!

CADOU DE NEUITAT / Pentru românce, Blunt e Dragobete!

de Alex Revenco    |    11 Feb 2009   •   00:00
CADOU DE NEUITAT / Pentru românce, Blunt e Dragobete!

Cu ocazia concertului de la Sala Polivalentă, la 21 februarie, James Blunt va face o declaraţie de dragoste, adresată doamnelor şi domnişoarelor din România: You’re Beautiful.



Iniţiativa britanicului este, practic, un cadou în contul tradiţionalei sărbători autohtone a îndrăgostiţilor, de la 24 februarie, Dragobetele.

Pe de altă parte, spectacolul James Blunt nu are cum să treacă neobservat de cuplurile din România, evenimentul însemnând, practic, o oportunitate unică pentru bărbaţi. Aceea de a oferi iubitelor sau soţiilor cadoul ideal, un bilet la cel mai romantic concert ce a avut loc vreodată în România: James Blunt, la Polivalentă. În această lună dedicată dragostei, Blunt aduce la Bucureşti şi cel mai nou single al său, intitulat “Love, Love, Love”, o dedicaţie mai mult decât potrivită! “Setea” artistului pentru urmaşele Evei este evidenţiată în videoclipul acestui nou single, filmat într-un decor ce ne aminteşte de anii ’70. La această oră, artistul britanic se consideră un burlac convins, deşi are de mai mult timp o relaţie solidă alături de un fost model de succes în Albion, Natasha Archdale. Presa britanică nu se sfieşte să-i vadă pe cei doi în faţa altarului, fără a uita să precizeze un amănunt delicat din viata iubitei lui Blunt. În trecut, Natasha îşi câştiga existenţa pozând nud... contra unor sume deloc neglijabile: o astfel de şedinţă îi completa conturile cu aproape 15.000 de lire sterline!

Ultimele bilete la concertul James Blunt au preţul de 220, 350 şi 500 de lei, disponibile în reţeaua magazinelor Diverta din Bucureşti şi din ţară.

×
Subiecte în articol: arte blunt