x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ce să porţi de Rev

Ce să porţi de Rev

de Luiza Moldovan    |    30 Dec 2008   •   00:00

Gigel, spune tu ce semnificaţie are Sărbătoarea Crăciunului. Gigel: "Sărbătoarea Crăciunului are semnificaţia că oamenii stau în faţa televizorului şi le admiră pe fetele care ţipă la televizor şi-şi arată chiloţii, prin asta demonstrând bucuria lor imensă".



Bravo, Gigel, stai jos, nota zece. Costel, dar tu ce semnificaţie crezi că are Sărbătoarea Crăciunului? Costel: "Sărbătoarea Crăciunului eu cred că are semnificaţia să fie fetele frumoase, să se vopsească şi să-şi taie vârfurile, să-şi facă manichiura şi să-şi cumpere rochii frumoase, deoarece, în noaptea de Crăciun, toate fetele şi mamele vrea să fie frumoase şi seducătoare". Bravo, Costel, stai jos, nota zece. Dar tu, Ionel, tu ce semnificaţie crezi că are Sărbătoarea Crăciunului? Ionel: "Eu cred că are semnificaţie frumoasa Sărbătoare a Crăciunului crăciuniţele cu căciula aia caraghioasă pe cap, care nu-ţi aduc nimic şi doar stau aşa şi fac frumos la televizor. De asemenea, eu mai cred că Sărbătoarea Crăciunului are maaaaaaare semnificaţie pentru Moş Crăciun, deoarece nu ştiu cum se face, dar mereu când vine el se fac mari reduceri de preţ la toate articolele casnice şi mai puţin casnice. Şi asta pentru că toţi vânzătorii ţin cu Moş Crăciun şi vor să-l ajute şi pe el, că are mulţi copii şi puţini bani. De exemplu, mie Moş Crăciun mi-a adus un DVD cu numai nouăzeci şi nouă virgulă nouă lei, ceea ce numai pentru Moş Crăciun se fac asemenea reduceri de preţ, ca să fie copiii mulţumiţi şi fericiţi, să se uite fără grijă la filme". Bravo, Ionel, nota zece, stai jos.

Copii, mă bucur că, în sfârşit, aţi înţeles cu toţii semnificaţia Sărbătorii Crăciunului. Pentru că văd că puteţi, să trecem acum la întrebări mult mai complicate. De exemplu, o întrebare pentru cine ştie: ce spun stiliştii că se poartă în noaptea de Revelion în materie de haine şi coafură? Da? Tu, ăla mic din ultima bancă! "Deci, pentru seara de Revelion, stiliştii propun idei îndrăzneţe pentru fiecare personalitate în parte. Dacă eşti mai nonconformistă, poţi opta pentru o coafură îndrăzneaţă. Pune-ţi părul pe bigudiuri mari, usucă-l cu foenul, apoi răzvrăteşte-l cu mâinile. Asortează această coafură la o rochie de o culoare turbată, pentru un plus de rafinament. Dacă ai sânge-n instalaţie, lasă-ţi amprenta palmei tale pe maioneza care îmbracă salata de boef şi spune-i gazdei că ăsta e un nou trend acum, să-i poarte noroc." Bravo, dragă! Altceva mai ai de adăugat? "Da. Ca să fii seducătoare până la capăt, aplică-ţi unghii false de doi centimetri şi roag-o pe manichiuristă să-ţi deseneze floricele. E foarte, foarte avangardist şi dă bine pe maioneză."

×
Subiecte în articol: arte