x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ceremonia Oscar nu va fi anulată, cred organizatorii

Ceremonia Oscar nu va fi anulată, cred organizatorii

de Jurnalul National    |    09 Ian 2008   •   00:00

Organizatorii Premiilor Oscar şi-au exprimat încrederea că ceremonia din acest an va avea loc aşa cum s-a plănuit

Organizatorii Premiilor Oscar şi-au exprimat încrederea că ceremonia din acest an va avea loc aşa cum s-a plănuit, în contextul în care Hollywood-ul digerează şocul anulării galei Globurilor de Aur. Bruce Davis, directorul executiv al Academy of Motion Picture Arts and Sciences, a declarat pentru AFP că organizatorii Oscarurilor speră să ajungă la o înţelegere cu scenariştii, astfel încât ceremonia să aibă loc la data stabilită.

Davis a precizat că Oscarurile ar putea supravieţui absenţei scenariştilor, dar că pichetele de grevă ar reprezenta o mare problemă, existând riscul ca actorii să boicoteze şi aceste premii, în semn de solidaritate cu scenariştii. “Cred că vom putea organiza premiile şi fără scenarişti. Dar un pichet de grevă ar fi o problemă serioasă”, a menţionat Bruce Davis.

El a adăugat că organizatorii vor aştepta şi vor decide cu câteva zile înainte de eveniment dacă ceremonia va avea sau nu loc, comparând situaţia actuală cu cea din 2003, când Oscarurile s-au desfăşurat în contextul izbucnirii războiului din Irak.

×
Subiecte în articol: arte