x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale "Din Dragoste" - El 72, ea 17

"Din Dragoste" - El 72, ea 17

de Cristiana Stamatescu    |    09 Oct 2007   •   00:00
"Din Dragoste" - El 72, ea 17

Incă un caz "de colecţie" la "Din Dragoste". El are 72 de ani, ea este cu 55 de ani mai tănără. Este posibil? Staţi să vedeţi...

Incă un caz "de colecţie" la "Din Dragoste". El are 72 de ani, ea este cu 55 de ani mai tănără. Este posibil? Staţi să vedeţi...

In ediţia de astăzi a emisiunii "Din Dragoste", difuzată la Antena 1 de la ora 20:30, un bărbat de 72 de ani işi va mărturisi emoţionat dragostea pentru mult mai tănăra consoartă. Pare o poveste de dragoste obişnuită şi o căsnicie cu bune şi rele, ca oricare alta, numai că pe cei doi insurăţei ii despart nici mai mult nici mai puţin decăt... 55 de ani!

Sandu are 72 de ani şi soţia lui, Cristina, numai 17. Cererea in căsătorie a făcut-o ea, spunănd sincer şi motivul principal care a indemnat-o spre măritiş: sărăcia lucie in care trăia impreună cu părinţii ei.

Pe Sandu, bărbat trecut prin viaţă şi cu o situaţie financiară bună, nu l-a deranjat faptul că soţia lui l-a ales din cu totul alte motive decăt dragostea şi a fost de acord să se căsătorească cu ea; la inceput totul a fost frumos, tănăra soţie era harnică, gătea, "ţinea casa ca o femeia in toată firea", era veselă şi plină de viaţă, mai mult, işi iubea şi-şi ingrijea soţul cum nu o făcuse nimeni inainte, "cănd veneam acasă imi spăla picioarele şi chiar zonele intime", după cum declara acesta.

SFÃ...RŞIT. In scurt timp, această atmosferă idilică se risipeşte, fiindcă ea, Cristina, incepe să lipsească nopţile de acasă şi are legături cu diverşi bărbaţi, chiar cu naşul de cununie, de la care primeşte şi bani pentru prestaţiile sexuale. Soţul ei află de escapadele amoroase plătite ale tinerei soţii, mai află şi că nu-i prima dată cănd face asta, Cristina avănd un trecut aventuros, in ţară şi-n afara acesteia. Dacă prima dată se supără şi vrea să divorţeze, dragostea lui pentru soţie se dovedeşte mai puternică decăt orgoliul, iar Sandu vine la "Din Dragoste" să-i arate că, in ciuda faptului că il inşeală şi-i mai fură şi banii in timp ce doarme, el o iubeşte şi o vrea inapoi..

O poveste de dragoste neobişnuită intre generaţii diferite...

×
Subiecte în articol: dragoste arte din dragoste