x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Duminica in familie - Mihaela Radulescu l-a infrant si pe Michael Douglas

Duminica in familie - Mihaela Radulescu l-a infrant si pe Michael Douglas

31 Ian 2005   •   00:00

De cand a revenit pe sticla, Mihaela Radulescu i-a convins pe romani ca dupa-amiezele de duminica, petrecute in familie, la Antena 1, sunt cele mai spectaculoase si relaxante.

Astfel ca si in ultima zi de week-end a lunii ianuarie, audientele, inregistrate de show-ul prezentat de Mihaela Radulescu au fost cele mai mari, atat in prima parte, cat si in cea de a doua, dupa Observator. Emisiunile de stiri, atat de la ora 19:00, cat si de la 22:15 n-au avut nici ele rival in materie de audienta, fiind detasat lidere in randul telespectatorilor din mediul urban. De asemenea, "7 zile", retrospectiva celor mai importante stiri ale saptamanii trecute, emisiune realizata de Vlad Petreanu, a fost pe primul loc ca numar de telespectatori, inregistrand cu aproximativ trei puncte de audienta mai mult decat Pro TV. T

ema emisiunii "Duminica in familie" a fost "Revista, revista", iar numerosii invitati ai Mihaelei Radulescu au tinut telespectatorii atenti in fata micilor ecrane pe durata a mai bine de patru ore de show. In prima parte a productiei Antena 1, in intervalul orar 16:30-18:40, ratingul a fost de 5,9%, cu un punct mai mult decat Pro TV. Emisiunea lui Vlad Petreanu, "7 zile", a inregistrat 9,5% rating, distantandu-se clar de Pro TV, care a avut doar 6,7%, si, in continuare, pe durata orelor de prime-time, Antena 1 a fost lider de audienta, cu 10,3% rating.

Cea de-a doua parte a emisiunii, intitulata "Revista revistelor", la care au participat artisti consacrati de la teatre din Bucuresti, dar si din tara, a avut, in intervalul de difuzare, un rating de 9,5%, in comparatie cu 8,7% al Pro TV, care a difuzat productia cinematografica "O crima perfecta", cu Michael Douglas si Gwyneth Paltrow in rolurile principale. Observatorul de la ora 22:15 a fost primul in topul audientelor cu 8,8% rating.

×
Subiecte în articol: arte