x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale După concert / Tort în formă de chitară pentru Blunt

După concert / Tort în formă de chitară pentru Blunt

de Oana-Maria Baltoc    |    10 Feb 2009   •   00:00
După concert / Tort în formă de chitară pentru Blunt

Cântăreţul James Blunt va aniversa împlinirea a 35 de ani într-un restaurant din Bucureşti, imediat după recitalul pe care îl va susţine sâmbătă, 21 februarie, pe scena de la Sala Polivalentă. Printre surprizele de care britanicul va avea parte se numără un tort în formă de chitară, îmbrăcat în marţipan, anunţă organizatorii, Blue Music.



Petrecerea a fost organizată până în cele mai mici detalii de Blue Music, într-un local cu specific românesc, unde au poposit de-a lungul anilor zeci de vedete internaţionale. Cu această ocazie, Blunt va descoperi ce gust are caltaboşul, dar şi ce este şoriciul şi se va încălzi cu un strop de pălincă. Cina târzie va culmina cu aducerea tortului, o delicatesă din ciocolată albă şi căpşuni, acoperit cu marţipan, taman pe gustul sărbătoritului. De altfel, la sfârşitul anului trecut, un alt mare cântăreţ şi-a serbat ziua de naştere în România. Este vorba de inegalabilul Leonard Cohen, care a împlinit 74 de ani chiar în ziua concertului, pe 21 septembrie.

MUZICA ÎNDRĂGOSTIŢILOR
James Blunt va ajunge în România la data de 20 februarie, cu o zi înaintea concertului, prima repetiţie fiind programată la ora 16:00. Pe lista de solicitări venite din partea lui Blunt, care doreşte să ofere publicului român un show perfect, se află şi aceea de a avea la dispoziţie în ziua concertului un pian NB Yamaha, dar şi un specialist care să-l acordeze. Artistul va fi acompaniat de o trupă formată din cinci instrumentişti, dar şi de un backing vocals feminin pe trei voci. Pentru cine a uitat, luna februarie aparţine îndrăgostiţilor, iar concertul lui Blunt este încadrat de două sărbători ale iubirii, Valentine’s Day şi Dragobetele, aşa că ce poate fi mai potrivit decât să petreceţi o seară magică alături de persoana iubită pe acordurile piesei “You’re Beautiful”. Concertul de la Bucureşti face parte dintr-un amplu turneu mondial de promovare a celui mai recent album lansat de James Blunt, intitulat “All The Lost Souls”, ultimele bilete fiind disponibile numai la categoria VIP, 2 şi 3, la preţul de 220, 350 şi 500 de lei, în reţeaua magazinelor Diverta şi online pe TicketPoint şi Bilet.ro.

×
Subiecte în articol: arte blunt