x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Eveniment - Flamenco Pasion

Eveniment - Flamenco Pasion

de Sebastian S. Eduard    |    05 Dec 2005   •   00:00
Eveniment - Flamenco Pasion

Pasiune, foc mistuitor, gratie, putere si frumusete, ce ai dorit atata vreme vei avea ocazia sa vezi pe viu, chiar la Bucuresti!

Flamenco Pasion cu Ángel Muñoz, un spectacol inedit, produs si realizat de compania Events, pentru prima oara in Romania. Joi, 8 decembrie 2005, Sala Mare a Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 19:00, va vibra emotional la sunetele de chitara, castaniete si muzica pasionala si se va inflacara la vederea spectaculoaselor costume si ale frumoaselor rochii cu volane purtate de artistii din spectacolul extraordinar Flamenco Pasion sustinut de ángel Muñoz si trupa sa. Spectacolul va dura aproximativ 90 de minute si va fi un exceptional regal de arta flamenco, constand atat din dans, cat si din acompaniament de chitara si voce conform stilului original practicat de ángel Muñoz.

MUÑOZ. Dupa terminarea studiilor, Ángel Muñoz intra in Companía Ziryab Danza. Debuteaza ca solist in spectacolul coregrafic bazat pe "Forta Destinului" de Verdi, cu care a facut numeroase turnee in Europa. Mai are roluri importante in spectacole precum "La Traviata" si "La del Soto del Parral" sau roluri in diferite seriale. Datorita performantelor sale obtine in 1994 - premiul intai la Festivalul National de Dans de "La Mejorana" si la Concursul National de Arte Flamenco de la Cordoba. Este considerat al doilea mare dansator de flamenco al Spaniei, dupa celebrul Joaquín Cort...s. (Sebastian S. Eduard)

×
Subiecte în articol: arte flamenco