x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Expoziţie Maia Ştefana Oprea

Expoziţie Maia Ştefana Oprea

07 Feb 2010   •   00:00
Expoziţie Maia Ştefana Oprea

Vernisajul artistei Maia Ştefana Oprea a avut loc, săptămâna trecută, la Melenia Art Gallery, o dată cu inaugurarea noului spaţiu expoziţional. Expoziţia cuprinde picturi realizate în perioada septembrie 2009-ianuarie 2010, dominate de tehnici multiple şi de o inspiraţie fără limite ce atrage şi surprinde totodată publicul.

"Inspiraţia poate să vină de la orice, dacă aş avea o direcţie definită atunci lucrările n-ar mai fi atât de eliberatoare pe cât sunt" susţine artista.
De cinci ani reuşeşte să-şi asigure un trai decent din pictură şi afirmă că banii nu sunt motivaţia principală.

"Pe mine arta mă ajută în primul rând să mă exteriorizez, aşa cum n-o pot face în lumea reala. Cei care au două vieţi, una abstractă şi una concretă sunt fie nebuni, fie artişti, iar cei din urmă sunt dispuşi să rişte tot"

Absolventă a Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza, artista a beneficiat de o bursă de un an la Colegiul de Artă şi Design Savannah, USA iar în prezent este studentă la Universitatea Naţională de Artă din Bucureşti. A adunat în Cv-ul sau numeroase expoziţii personale în ţară şi în străinătate precum şi un număr mare de participări la expoziţii de grup, toate foarte bine primite atat de colecţionari cât şi de critica de artă.

Expoziţia este deschisa până pe 4 martie la Melenia Art Gallery.(E.B.)

×
Subiecte în articol: arte